MENÜ

Kartal'a müjdeli haber

Sakatlıkları bulunan Beşiktaş'ın iki önemli ismi kaleci Tolga Zengin ve golcü Almeida'nın takımla birlikte çalışmalara katılması moralleri artırdı. İki yıldız, görev verilmesi halinde sahada olacak

Kartal'a müjdeli haber

Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş adına sevindirici olan, sakatlıkları sebebiyle bu mücadelede oynamaları zor olduğu söylenen kaleci Tolga Zengin ile forvet Hugo Almeida’nın takımla birlikte idmana çıkmasıydı. Sağlık durumları iyi olan ve maç kadrosuna alınan iki oyuncunun durumu, teknik direktör Slaven Bilic’in de keyfini yerine getirdi. Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan olarak yapılan çalışmanın ise 1.5 saat sürdüğü bildirildi. Kondisyon ve taktik idmanı yapan Kara Kartal’ın çalışmayı, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladığı öğrenildi. Özellikle hücum ve defans üzerinde duran Hırvat hocanın, taktik sırasında sık sık oyunu durdurarak, hata yapan oyuncularını uyardığı bildirildi.

Coşkulu karşılama...

Çalışmaya sakatlıkları bulunan Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Necip Uysal ve sol kasığında yırtık bulunan yeni transfer Jermaine Jones katılmadı. İdmanın ardından ise Beşiktaş kafilesi, uçakla Gaziantep’in yolunu tuttu. Havalimanına gelen bir grup coşkulu taraftar, takımı meşaleler yakarak, davul zurnayla karşıladı. Futbolcular da, hayranlarıyla bol bol resim çektirip, imza dağıttı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

TOLGA ZENGİN İSTATİSTİKLERİ

HUGO ALMEİDA İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ