MENÜ

Kartal'a ismail şoku!

Trabzonspor derbisini sakat sakat tamamlayan genç oyuncunun durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. 1 ay sahalardan uzak kalacak olan İsmail'in yokluğunda, savunmanın solunda kimin oynayacağı merak konusu...

Kartal'a ismail şoku!

Sakatlıklardan yakasını bu sezon bir türlü kurtaramayan Beşiktaş’a bir kötü haber de İsmail Köybaşı’dan geldi. Trabzonspor maçında Giray’ın sert müdahalesiyle sakatlanan, ancak derbiyi tamamlayan milli futbolcunun durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. İsmail’in sağ kasığında darbeye bağlı yırtık ve kanama bulunduğu dile getirildi. Kulüp doktoru Devrim Urgun yaptığı açıklamada, “İsmail’in 3-4 hafta sahalardan uzak kalmasını bekliyoruz. Kendisinin tedavisine başlandı” ifadesini kullandı. Takımda alternatifi bulunmayan isimlerden olan genç oyuncunun sakatlığı, teknik direktör Bernd Schuster’i de sıkıntıya soktu.

Arayışlar başladı

Savunmanın solunda görev yapan İbrahim Üzülmez’in sözleşmesinin feshedilmesi, İsmail’in de sakatlanmasının ardından bu bölgede alternatif arayışları da başladı. Dün gerçekleştirilen antrenmana, solda görev yapan A2 takımın yıldızlarından Doğukan Pala’nın da katılması dikkatlerden kaçmadı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ