MENÜ

Kartal yürekli Ospina!

Nice fiyat yükseltti, Kartal 'McGregor' hamlesini yaptı, son sözü Ospina kulübüne söyledi: Ya Beşiktaş'a transferime kolaylık sağlarsınız, ya da seneye sözleşmem bitince ayrılırım.

Kartal yürekli Ospina!

Rüştü Reçber’le yollar ayrıldıktan sonra kaleci arayışı içerisine giren Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor... Önceki gün Allan McGregor’la görüşmelerin başladığının borsaya bildirilmesiyle birlikte, Siyah-Beyazlılar’ın İskoç kaleciyle anlaşma sağladığı düşünüldü. Ancak bu hamlenin, Ospina transferi için kulübü Nice’e bir rest olduğu sadece FANATİK’te yer aldı. Dün de bu konuda oldukça ilginç gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

Artık son virajda...

McGregor’un Beşiktaş’ın listesine girmesiyle birlikte Nice Kulübü yelkenleri suya indirdi.

4 milyon Euro’luk bonservis bedeli 3 milyon 500 bin Euro’ya kadar geriledi. Bunun üzerine devreye kaleci Ospina girdi. Kolombiyalı file bekçisinin kulübüne, “Gelecek sene sözleşmem sona eriyor. Beşiktaş’a gitmek istiyorum. Eğer bu transferde kolaylık sağlarsanız, bonservis bedeli de kazanırsınız. Ancak izin verilmezse, gelecek sene bedelsiz olarak takımdan ayrılırım” dediği kaydedildi. Bu gelişmeyle birlikte Ospina, Beşiktaş’a bir adım daha yaklaştı. Futbol komitesi ve teknik direktör Samet Aybaba da, artık 23 yaşındaki genç file bekçisinden gelecek iyi haberi beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ