MENÜ

KARTAL TAKILDI! 1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş, 1461 Trabzon ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Siyah Beyazlılar'ın golünü Jose Sosa atarken, 1461 Trabzonspor'un golünü Yüksel Şişman kaydetti.

KARTAL TAKILDI! 1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1461 Trabzon ile karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar, mücadeleye Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Necip Uysal, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Kerim Frei, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun 11'iyle başladı.

Dakika 45+1'de Kerim Frei, ceza sahasının sağ dış çizgisine yakın yerden savunma arkasına koşu yapan Jose Sosa'ya pasını gönderdi. Arjantinli futbolcu topu önünde bulur bulmaz düzgün bir vuruş ile topu kaleci İbrahim Demir'in sağından ağlarla buluşturdu. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve Siyah Beyazlılar, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikliği ile başladı. Siyah Beyazlılar'da Quaresma oyundan alınırken yerine Olcay Şahan oyuna dahil oldu.

Mücadelenin ikinci yarısına 1461 Trabzon etkili başladı. Maç içinde hakemin verdiği kararlara her iki takımın futbolcuları da sürekli itirazda bulundular.

Dakikalar 66'yı gösterdiğinde Gökhan Töre, rakip yarı alanın orta saha ön bölümünde topu kaptırdı. Topu kapan Yüksel Şişman topla birlikte ceza sahasına kadar geldi. Pedro Franco'ya ceza sahası yayı üzerinde çalımını attıktan sonra şutunu attı ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1.

Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, 1461 Trabzon deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ