MENÜ

Karşıyaka'da sıra deplasmanda geldi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Karşıyaka, bu hafta Payasspor önünde deplasmandaki kazanamama serisini sonlandırmaya çalışacak.

Karşıyaka'da sıra deplasmanda geldi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta iç sahadaki son 4 maçını kazanarak düşme barajından çıkıp Play-Off hattına yerleşen Karşıyaka, bu hafta Payasspor önünde deplasmandaki kazanamama serisini sonlandırmaya çalışacak. Bu sezon İzmir'de çıktığı 5 maçın 4'ünü kazanan yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda ise galibiyete hasret kaldı. Kaf-Kaf, 5 deplasman sınavında 3 beraberlik, 2 yenilgi elde etti. Gurbette Büyükçekmece Tepecikspor ve Ağrı 1970 Spor'la 1-1, Fatsa Belediyespor'la 0-0 berabere kalan İzmir temsilcisi, Erbaaspor'a 2-0, Esenler Erokspor'a ise 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Dış sahada son olarak geçen sezon 4 Mayıs'ta oynanan normal sezonun son karşılaşmasında Elaziz Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Karşıyaka, Play-Off'ta da Vanspor'a gurbette 2-1 yenildi. 4 Mayıs'tan bu yana dış sahada 6 maçtır yüzü gülmeyen Karşıyaka, pazar günü Hatay deplasmanını kazanmak istiyor. Karşıyaka'da galibiyetleri seri haline getirmek istediklerini belirten Sportif Direktör Atilla Güneş, "Deplasmanda şimdiye kadar galip gelemedik. İnşallah bu hafta 3 puan alıp çıkışımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

YORUM YAZ