MENÜ

Karşıyaka'da futbolun patronu Başkan Ali Erten

Karşıyaka yönetiminde art arda gelen istifalar üzerine olağanüstü kongreye gideceklerini açıklayan Başkan Ali Erten, genel kurula kadar futbol şubesinin sorumluluğunu kendisinin üstleneceğini söyledi.

Karşıyaka'da futbolun patronu Başkan Ali Erten

Geçen hafta Mustafa Özçakar, Kerim Çetin ve Devrim Acar'ın istifalarının ardından yöneticisiz kalan futbol şubesinde idari boşluğa izin vermeyeceğini belirten Başkan Erten, "Kongreye kadar futbolla bizzat ben ilgileneceğim. Bu görevi tek başıma yürüteceğim" dedi. Erten, voleybol şube başkanlığından istifa eden Ali Talak'ın yerine de en kısa sürede bir yönetici görevlendireceklerini dile getirdi.
Olağanüstü genel kurula gitmenin kendileri için sürpriz olmadığını ifade eden Başkan Erten, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kongre kararı almak uzun zamandır aklımızdaydı. En kısa sürede tarihi belirleyeceğiz. Ne dediysek o. Bir iki gün sonra basın toplantısı düzenleyeceğim. Şu an yeniden aday olmayı düşünmüyorum. Maçlarımız devam ediyor, takımlarımızın motivasyonunu bozmamalıyız. Seçime kadar önümüzde 3-4 hafta var. Futbolda devre arasına kadar 5 karşılaşma daha oynayacağız. Yeni yönetimin ara transferde yeterli süresi olacak. Bu süreçte teknik heyetle ilgili bir tasarrufumuz olmayacak."

Diniz'den yorum yok

Karşıyaka'da genel kurul öncesi ismi adaylar arasında geçen eski Başkan Fatih Diniz, bu aşamada bir yorumda bulunmasının doğru olmadığını dile getirdi. Liste hazırlığı yapmadığını belirten Diniz, "Benim başkanlığımı arzulayanlar olabilir ancak henüz konuşmak için çok erken. Yanlış anlaşılmak istemiyorum" ifadelerine yer verdi.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İzmir,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ