MENÜ

Karşıyaka'da gündem Alpay Koldaş

Galatasaray ve A Milli Takım'da da görev yapan Adem Büyük'le temaslarını sürdüren Karşıyaka, Bandırmaspor'dan ayrılan 26 yaşındaki stoper Alpay Koldaş'ı gündemine aldı.

Karşıyaka'da gündem Alpay Koldaş

TFF 3'üncü Lig'de kulüpte bu hafta sonu yapılacak olağanüstü kongreyi beklerken bir yandan da transfer arayışlarını sürdüren Karşıyaka'da sıra defans hattına geldi. Galatasaray ve A Milli Takım'da da görev yapan en ünlü yerli golcülerden Adem Büyük'le temaslarını sürdüren yeşil-kırmızılılar, 1'inci Lig ekibi Bandırmaspor'dan ayrılan 26 yaşındaki stoper Alpay Koldaş'ı gündemine aldı.

Haberin Devamı

Foçalı olup futbola burada başladıktan sonra Tekirdağspor, 1922 Konyaspor, Uşakspor ve son olarak 2 sezondur Bandırmaspor formalarını giyen Alpay'a yeni yönetimde futbol şubede yer alması beklenen Azat Yeşil'in teklif götürdüğü, üst liglerden teklifler alan oyuncunun düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Alpay geçen sezon Bandırmaspor'da 25 maçta oynadı. Şimdiye kadar 9 futbolcu alan Karşıyaka, defansın soluna da takviye yapmak istiyor. Kurmaylar bu bölgeye ligdeki statü gereği 22 yaş ve altında oyuncu arıyor.

YORUM YAZ