MENÜ

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfere el koydu

Şimdiye kadar resmi olarak dış transferde 2, iç transferde 1 imza attıran Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfere el koydu.

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfere el koydu

TFF 3'üncü Lig'de geçen sezonki kadrosundan toplam 14 futbolcunun ayrılması veya serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen şimdiye kadar resmi olarak dış transferde 2, iç transferde 1 imza attıran Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, transfere el koydu. Yeni sezon antrenmanlarına başlamak için gün sayan, daha önce transferi 15 Temmuz'a kadar bitirmeyi hedefleyen yeşil-kırmızılı ekip, transferde yalnız Belediye Kütahyaspor'dan stoper Erdinç, 52 Orduspor FK'dan orta saha Sefa Küpeli'ye resmi imza attırıp, iç transferde golcü Fatih Taşdelen'le sözleşme yenilerken, transfer pazarlıklarını Başkan Büyükkarcı yürütmeye başladı.

Haberin Devamı

Geçen ay yönetim dışından Ayhan Gültekin başkanlığında yeni futbol şubesi belirleyen Karşıyaka'da iç ve dış transfer görüşmelerine Büyükkarcı da giriyor. Listesindeki sol kanat Akın Akman'ı yoğun görüşmeler sonrası Batman Petrol'e kaptıran Karşıyaka, Bucaspor 1928'den Mazlum Demir'in işini bitirmeye çalışıyor. İlk etapta el sıkışılan tecrübeli stoperle arada mali pürüzler çıktığı öğrenildi. Karşıyaka'da pazarlık masasına oturulup anlaşma sağlanamayan takımın en eski ismi stoper Metin Peker de Elazığspor'a gitmişti.

YORUM YAZ