MENÜ

Karşıyaka'da Adem Büyük üzüntüsü!

TFF 3.Lig ekiplerinden Karşıyaka'da golcü futbolcu Yasin Ozan'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasıyla elinde tek golcüsü kalan İzmir temsilcisinde kontenjanın boş olmasına rağmen adı listeye yazılmayan Adem Büyük forma giyemeyecek.

Karşıyaka'da Adem Büyük üzüntüsü!

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta en skorer ismi Yasin Ozan'ın çapraz bağlarından sakatlanıp sezonu kapatmasıyla elinde tek golcü Fatih Taşdelen kalan Karşıyaka, devre arasında kadrodan elenmesine rağmen kulüpten ayrılmayan Adem Büyük'ü affetse de maçlarda oynatamayacak. Adem Büyük'ün adının ara transfer dönemi sonrası Futbol Federasyonu'na bildirilen 27 kişilik müsabaka isim listesine elde kalmasına ve liste eksik olmasına rağmen yazılmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ocak ayından bu yana takımdan ayrı olarak altyapı tesislerinde özel antrenör eşliğinde kulübün verdiği antrenman programını uygulayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar oynamadan maaşını almaya devam edecek. Adem Büyük, sezonun başlamasına kısa süre kala transfer olduğu Karşıyaka'da ilk yarıda 4'ü ilk 11'de 12 maçta 396 dakika forma giyerek 2 gol, 2 asistle oynamıştı.

BOLLUKTAN YOKLUĞA

Sezon başında kadrosunda 5 golcü birden bulunan Karşıyaka, şampiyonluk yarışındaki hayati öneme sahip son 9 haftaya tek santrforla girmek zorunda kaldı. Kaf-Kaf'ta genç forvet Taha, kadroda şans bulamayacağı için eylül ayında Kırıkkalegücü'ne kiralık gönderildi. İlk yarının son haftalarında 11'de tercih edilmeyince ayrılmak isteyen takımın yıldızlarından Emre Gemici, devre arasında Kepez Belediyespor'a satıldı. Emre, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta lider olan yeni takımında 4 maçta 3 gol attı. Adem Büyük, devre arasında Antalya kampı dönüşünde teknik direktör Erkan Sözeri'nin talebiyle kadro dışı bırakılıp kulüp bulması istendi. Attığı 9 golle takımın en skoreri ve ilk 11'in bankosu olan Yasin Ozan'ın da Batman Petrolspor önünde çapraz bağları kopunca elde yalnız Fatih Taşdelen kaldı. Takımın tek umudu olan Fatih bu sezon 5 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

ŞEREF AMELİYAT OLDU

Karşıyaka'da Batman Petrolspor maçının henüz başında yüzüne aldığı darbeyle elmacık kemiğinde kırıklar oluşan Şeref Özcan ameliyat oldu. Şeref'in sağ elmacık kemiğinde bulunan parçalı kırık, Medical Point Hastanesi’nde vida ve plak tespitiyle yapılan başarılı cerrahi müdahale sonucu tedavi edildi. Oyuncuyu ameliyatında takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

YORUM YAZ