MENÜ

Karşıyaka'da 21 oyuncu yuvadan uçtu

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın geçen sezonki kadrosundan 21 oyuncu yuvadan uçtu.

Karşıyaka'da 21 oyuncu yuvadan uçtu

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta zirve hedefiyle yeni sezona hazırlanan Karşıyaka'nın geçen sezonki kadrosundan 21 oyuncu yuvadan uçtu. Dış transferde şimdiye kadar 13 takviye yapan yeşil-kırmızılı ekip büyük değişim yaşadı. Karşıyaka ile vedalaşan isimlerden Yusuf Balcıoğlu (Batman Petrolspor), Cenk Özbey (Silifke Belediyespor), Batuhan Akyüz (Arnavutköy Belediye), Soner Birinci, Metin Peker (Elazığspor), Özgür Güler, Barış Çelik (Karacabey), Fatih Ergen (Alanya Kestelspor), Mustafa Aşan (Yozgat Belediyesi Bozokspor), Recep Türköz (68 Aksaray Bld), Onur Kolay (Kepez Bld) kendilerine kulüp buldu.

Haberin Devamı

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Aykut Çolakoğlu (Kırıkkale Büyük Anadolu), Ferhat Katipoğlu (Adanspor) ve Burak Başkaya (Düzcespor) da yeni adreslerini belirlerken; Nuri Fatih Aydın, Erdoğan Açar, Ertuğrul Sancaktutan, Burak Karapınar ve Caner Cengiz kendilerine kulüp arıyor. Geçen sezon devre arasında kiralık gönderilen Kerem Pala, bu kez bonservisiyle Zonguldak Kömürspor'a gitti.

Son olarak takımdan ayrılan Yılmaz Ceylan ise Amed Sportif'le prensipte anlaştı. Karşıyaka'da ayrılması gündemde olan Ali Say'ın da gitmesi halinde vedalaşılan oyuncu sayısı 22'ye yükselecek.

YORUM YAZ