MENÜ

Karşıyaka zoru başarmak zorunda

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 19 maçtır seri galibiyet yakalayamayıp zirve yarışında geriye düşen Karşıyaka, Play-Off hedefini de ıskalamamak için son 4 haftada birbirinden zorlu sınavlara çıkacak.

Karşıyaka zoru başarmak zorunda

Nevşehir Belediyespor'un averajla önünde Play-Off hattında bulunan Kaf-Kaf, önündeki 3 maçı şampiyonluk yarışında ilk 3 sıradaki rakiplerle oynayacak. Grupta bitime 4 maç kala 48 puanla 6'ncı basamakta bulunan Karşıyaka, bu hafta pazar günü 55 puanla 3'üncü sırada olup şampiyonluğa ulaşamasa da 2'nciliği elde ederek direkt Play-Off finali oynama peşindeki 52 Orduspor FK'yı konuk edecek.

Haberin Devamı

Orduspor FK sınavının ardından 61 puanla şampiyonluğa koşan lider Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkacak Karşıyaka, sonraki hafta ise şu an 56 puanla 2'nci basamaktaki Belediye Kütahyaspor'u ağırlayacak. İzmir temsilcisi grubu Elazığspor deplasmanıyla tamamlayacak. Bu 4 rakibiyle sezonun ilk yarısında oynadığı maçlarda 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alıp hiç galip gelemeyen Kaf-Kaf, 2'nci Lig hedefi için kendi göbeğini kendi keserek bu kez maksimum puanı toplamaya çalışacak. Karşıyaka'nın yarışta aynı puanı paylaştığı rakibi Nevşehir Belediyespor ise kalan 4 maçta alt sıralardaki Şile Yıldızspor, Hacettepe 1945 ve Eskişehirspor'un yanı sıra Play-Off hattındaki Karaköprü Belediyespor'la oynayacak.

YORUM YAZ