MENÜ

Karşıyaka, tribün rekoru kırmayı hedefliyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk iç saha maçında Amasyaspor FK'yı ağırlayacak Karşıyaka, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı hedefliyor.

Karşıyaka, tribün rekoru kırmayı hedefliyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk iç saha maçında 17 Eylül Pazar günü Amasyaspor FK'yı ağırlayacak Karşıyaka, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı hedefliyor. Son iç saha maçını geçen sezon 16 Mayıs'ta Belediye Kütahyaspor'la oynayan Karşıyaka, taraftarıyla 125 gün sonra ilk kez buluşacak. Bu sezon tek hedefini şampiyon olarak belirleyip Adem Büyük, Yasin Ozan, Cenk Ahmet gibi isimleri transfer ederek yıldızlar topluluğu bir kadro oluşturan Karşıyaka, Alsancak Stadı'nda yıllar sonra dolu tribünler önünde oynamayı istiyor.

Haberin Devamı

Geçen sezon yıllarca doldurduğu Alsancak Stadı'na 8 sene aradan sonra dönen Karşıyaka, en fazla 6 bin 415 biletli seyirciyi tribünlere çekti. Karşıyaka'nın 24 Eylül 2022'de Şile Yıldızspor'la oynadığı maçı 6 bin 415 kişi izlerken ardından takımın istikrarsız performansıyla her geçen hafta tribündeki taraftar sayısı azaldı. Bu sezona ilk hafta Eynesil Belediyespor deplasmanındaki 3-1'lik galibiyetle zirvede başlayan Karşıyaka'da taraftarları her zaman olduğu gibi tribüne davet eden Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, "Şampiyonluk yolunda ilk ateşi taraftarımızla birlikte yakmak istiyoruz. Taraftarımızın müthiş desteğiyle kazanıp, Karşıyaka'ya eski yıllardaki gibi konvoyla birlikte dönmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Bu sezon bir bilet firmasıyla anlaşarak kağıt bilet dönemini kapatan Karşıyaka'da sezonluk kombinelerden sonra Amasyaspor maçının online biletleri de maraton üst ve deplasman 75, maraton alt 100, numaralı 125, VIP A ve C 300, VIP B 500 TL'den satışa çıktı. (DHA)

YORUM YAZ