MENÜ

Karşıyaka sahasında farka gitti! Karşıyaka-Efeler 09 SFK maç sonucu: 6-0

TFF 3.Lig'de Karşıyaka üst üste üçüncü galibiyetini en yakın rakiplerinden Efeler 09 SFK'yı taraftarı önünde gol yağmuruna tutarak aldı, bitime 3 hafta kala şampiyonluk yarışını sürdürdü: 6-0.

Karşıyaka sahasında farka gitti! Karşıyaka-Efeler 09 SFK maç sonucu: 6-0

Yeşil-kırmızılı ekip Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki binlerce taraftarının önünde rakibini 12 ve 84'üncü dakikalarda Enes Nalbantoğlu, 45+1 ve 88'de Fatih Taşdelen, 82'de Mehmet Alaeddinoğlu ve 90+2'de Bilal'le çok farklı geçti. Grupta bu skorla 48 puanla üçüncü sırada tırmanan Karşıyaka son 3 maç öncesi lider Batman Petrolspor'u 5, ikinci Elazığspor'u 1 puan geriden takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

Henüz ilk dakikada sağdan Erdem’in ortasında ceza sahasında seken topu Enes Nalbantoğlu ağlara gönderdi ama gol elle müdahale gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

12’nci dakikada Karşıyaka bu kez aynı oyuncularla öne geçti. Sağ kanatta hareketlenen Erdem’in ortaladığı topu Enes Nalbantoğlu sert bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-0.

18’inci dakikada gelişen Karşıyaka atağında ceza alanında Enes’in şutu üst direkten döndü.

45+1'inci dakikada fark 2'ye çıktı. Sol kanattan ceza sahasına girip sıfıra inen Fatih Taşdelen dar açıdan müthiş vurdu: 2-0.

82'nci dakikada Karşıyakalı Mehmet Alaeddinoğlu ceza sahasında önünde bulduğu topla kaleciyi avladı: 3-0.

84'üncü dakikada sağdan çalımlarla ceza sahasına giren Fatih Taşdelen topu Enes Nalbantoğlu'nun önüne çıkardı, Enes gelişine dokundu: 4-0.

Haberin Devamı

88'inci dakikada ev sahibi yine Enes-Fatih paslaşmasıyla ceza sahasına girdi. Bu kez Fatih, Enes'in pasını bomboş ağlara yolladı: 5-0.

90+2'nci dakikada sağdan sıfıra inen Bilal skoru ilan etti: 6-0.

YORUM YAZ