MENÜ

Karşıyaka rövanşı aldı

TFF 3.Lig ekibi Karşıyaka, ligin ilk yarısında mağlup olduğu Anadolu Üniversitesi'ni 1-0 mağlup ederek rövanşı almış oldu.

Karşıyaka rövanşı aldı

Anadolu Üniversitesi'ne sezonun ilk yarısında 2-1 öne geçmişken 90+6'ncı dakikada yediği golle 3-2 yenilen Karşıyaka, İzmir'deki rövanşı aynı şekilde son anda kazandı. Skorer ismi Enes Nalbantoğlu'nun son dakika penaltısıyla çok kritik bir galibiyet alan yeşil-kırmızılı ekip, 42 puanla play-off oynamayı büyük oranda garantilerken şampiyonluk ve ikincilik yarışından da kopmadı.

Haberin Devamı

ERGÜLLÜ: VAZGEÇMEK YOK

Karşıyakalı futbolcular maç sonrası hayati 3 puanı tribündeki Başkan İlker Ergüllü ve yönetimle karşılıklı tezahürat yaparak kutladı. "Vazgeçmek yok" diyen Başkan Ergüllü, "Şansız bir şekilde kaybettiğimiz Elazığ deplasmanı sonrası ayağa kalkmamız açısından önemli üç puan aldık. Özellikle bay haftasını iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Galibiyetin son dakika da olması ayrı bir heyecan getirdi farklı bir mutluluk getirdi. Taraftarımızdan futbolcularımıza, teknik heyetimizden kulüp personelimize kadar yaşadığımız bütünleşme, inanç ve çaba bizi hedefe götürecek inşallah. Vazgeçmek yok" açıklamasını yaptı.

SÖZERİ: İNANCIMIZI KAYBETMEDİK

Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, son haftalarda kötü sonuçlar almalarına rağmen inançlarını hiç kaybetmediklerini söyledi. Sözeri, "Son haftalarda açıkçası çok iyi sonuçlar almadık. Böyle bir camiaya hizmet ederken mahcubiyet duyduk. Maçta iyi mücadele ettik ama son dakikada gelen golü ayağa kalkma olarak değerlendiriyoruz. Bize inananları mahcup etmedik. Son haftalarda talihsiz goller yedik. Hiçbir şeyin imkansız değil. Şampiyonluk ve ikincilik için mücadele edeceğiz ama olmazsa takımı play-off'a hazırlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

"Biz hiç inancımızı kaybetmedik ve sonuna kadar kaybetmeyeceğiz" diyen Sözeri, "Sakatlarımızı da play-off maçlarına hazırlayacağız. Finallerde taraftarımızın desteğiyle güzel maçlar oynayıp, irade gösterip takımı yıllar sonra üst lige taşıyacağız. Biz büyük bir aileyiz. Güzel bir 3 puan oldu, play-off'u büyük oranda garantiledik. Şimdi bu kadar fırsat ayağımıza gelmişken taraftarımızdan biraz daha destek bekliyoruz. Umudumu hiç kesmedim, vazgeçmedim. Sezonu mutlu sonla taçlandırıp bütün camiamıza hediye etmek istiyoruz. Bu yönetim, bu taraftar, bu camiaya en iyisini hak ediyor" diye konuştu.

ENES: YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Karşıyaka'yı santrası yapılmayan penaltıyla galibiyete taşıyan Enes Nalbantoğlu yolun sonunun şampiyonluk olduğunu söyledi. Enes, "Başından sonuna kadar hakim olduğumuz, hak ettiğimiz maçı son dakika penaltısıyla da olsa kazanmayı başardık. Taraftarımız bize inanmaya devam etsin. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN STAT MİTİNGİ

Karşıyaka taraftarları 25 yıldır yapımını bekledikleri stat için miting düzenleyecek. Yeşil-kırmızılıların stat isteklerini haykırmak için 28 Mart Perşembe günü saat 19.12'de yıkılan İlçe Stadı'nın arazisinde düzenleyeceği organizasyona Başkan İlker Ergüllü ve yönetim de katılacak. Karşıyaka taraftarı adına Taner Ütüklerli'nin açıklamasında, "Seçim Öncesi Miting Yapıyoruz! Artık sabrımız tükendi. Stadımız için seçim öncesi Karşıyaka taraftarının sesini tüm siyasilere parti ayırt etmeksizin duyuracağız. 28 Mart Perşembe günü saat 19.12 de İzmir'in her yerinden gelecek binlerce Karşıyakalı, yıkılan stadımızda buluşup, taraftar mitingi yapacak ve bugüne kadar uğradığımız haksızlığa karşı sesimizi duyuracağız. Yediden yetmişe tek yürek tek yumruk olup o yumruğu vurma zamanı geldi de geçti bile" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ