MENÜ

Karşıyaka rakiplerini bekliyor

TFF 3.Lig ekiplerinden Karşıyaka, sezona iyi bir giriş yaparak liderliğe yükselmişti. Son iki haftada yaşanan puan kaybına rağmen zirvede yoluna devam eden Kaf-Kaf, bu hafta rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Karşıyaka rakiplerini bekliyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta son iki maçında galip gelemeyerek 5 puan kaybetmesine rağmen liderlik koltuğunu koruyan Karşıyaka'nın gözü yarın rakiplerinde olacak. Grupta haftayı maç yapmadan bay takım olarak geçecek 16 puanlı Kaf-Kaf, rakipleri kazanırsa geride kalan 8 haftanın 7'sinde koruduğu liderlikten inecek. Karşıyaka'nın grubunda bir maç eksiğine rağmen 14 puanla üçüncü sıraya tırmanan Batman Petrolspor, yarın düşme hattındaki Kemerkent Bulvarspor'u ağırlayacak. 

Haberin Devamı

Yine 14 puanı bulunan Turgutluspor, evinde Hacettepe 1945'le oynayacak. Grupta 15 puanla zirve takipçisi konumundaki Efeler 09 SFK ise pazartesi günü Ergene Velimeşespor deplasmanına çıkacak. Bu takımlardan biri galip gelmesi dumunda yeşil-kırmızılıları puan tablosunda sollayacak. İzmir temsilcisinin 3 yakın rakibinin de galip gelmesi halinde yarışta dördüncü sıraya gerileme ihtimali de bulunuyor. Rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyen Karşıyaka'nın bay geçtiği haftada Çeşme'deki kampı sürüyor.

YORUM YAZ