MENÜ

Karşıyaka, iç transferde aceleci davranmıyor

Sözleşmesi biten 10 isimden yalnız Fatih Taşdelen'le yeniden anlaşan Karşıyaka, iç transferde diğer oyuncularla nikah tazelemeyi düşünmüyor.

Karşıyaka, iç transferde aceleci davranmıyor

TFF 3'üncü Lig'de yeni sezon öncesi sözleşmesi biten 10 isimden yalnız Fatih Taşdelen'le yeniden anlaşan Karşıyaka, iç transferde diğer oyuncularla nikah tazelemeyi düşünmüyor. Kontratı biten futbolculardan Metin'in Elazığspor'a gittiği yeşil-kırmızılılarda Yusuf, Fatih Ergen, Aykut'un yanı sıra altyapı patentli Özgür, Namık Barış ve Erdoğan ile kiralık gelen Ferhat serbest kalmıştı. Geçen sezon bitmeden 5 futbolcunun ayrıldığı, 9 ismin daha yolcu olduğu Karşıyaka, ligdeki yeni statü gereği üst liglerden genç oyuncuların transferine yönelecek.

Haberin Devamı

Dış transferde şu ana kadar Belediye Kütahyaspor'dan stoper Erdinç, 52 Orduspor FK'dan orta saha Sefa Küpeli, Düzcespor'dan orta saha Emre Keleşoğlu ve Vanspor'dan kaleci Haydar Yılmaz'la sözleşme imzalayıp 4 nokta takviye yapan Karşıyaka, Fenerbahçe, Gençlerbirliği gibi takımların kamp kadrolarından elenecek gençleri bekliyor. Ligdeki yine statü gereği 22 yaş ve altında 2 futbolcuyu 11'de oynatıp, toplam 6 genci maç kadrolarına alması şart olan Karşıyaka, sol kanat ile sağ-sol bek arıyor.

YORUM YAZ