MENÜ

Karşıyaka Beşiktaş'tan Bilal Ceylan'ı kiraladı

TFF 3. Lig'de geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığıyla kapatan Karşıyaka, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi, Beşiktaş'tan Bilal Ceylan'ı kiraladı.

Karşıyaka Beşiktaş'tan Bilal Ceylan'ı kiraladı

Siyah-beyazlıların Eskişehirspor'dan 2021 yılında 350 bin Euro bonservis bedeliyle geleceğe yatırım olarak alıp Bandırmaspor ve Çankaya FK'ya kiraladığı Bilal, geçen sezon yine kiralık olarak Nazilli Belediyespor'da 22 maça çıktı. Bilal'in transferi için bir dönem hem Karşıyaka'da hem Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Sezgin'in aracı olduğu, Kaf-Kaf'ın eski teknik direktörü Nazilli Belediyespor'un çalıştırıcısı Mesut Toros'un da çok iyi referans verdiği öğrenildi.
Sol kanada takviye arayışı olan Karşıyaka, bir dönem anlaşma aşamasına gelip vazgeçtiği Enes Nalbantoğlu'yla tekrar masaya oturdu. Iğdır FK'da şampiyonluk yaşayan 28 yaşındaki Enes'le sözleşme imzalanması bekleniyor. Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayıp profesyonel olarak Beylerbeyispor, Sapanca Gençlikspor, Bornova Yeşilovaspor, Nevşehir Belediyespor, Belediye Kütahyaspor, Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen Enes, geçen sezonun ilk yarısını Çorum FK, ikinci yarısını Iğdır'da geçirdi. Enes'in oynadığı iki takım da sezon sonunda gruplarında şampiyon oldu. Bonservisi elinde olan Enes, kariyerinde 187 maçta 58 gol attı.

Haberin Devamı

COIN SERT DÜŞTÜ

Karşıyaka'da 2 hafta gecikmeli olarak işlem görmeye başlayan kulübün ikinci kripto parası alım-satımın yapıldığı ilk gün baş döndüren trafik yaşadı. Özel bir kripto para borsasında listelenen coin açılır açılmaz önce yükseldi, ardından çok sert düştü. İşleme açıldıktan sonra yüzde 50 civarında artan coini bu kripto parayla ödeme alan kulübün futbolcu, basketbolcu, voleybolcu ve çalışanları bozdurmaya başladı. İşlemler yoğunluktan dolayı donup sistem saatlerce kilitlenirken, satış yapabilenler de ödemelerin hesaplarına geçmesini beklemeye koyuldu.
Kulübün kripto parası ilk 24 saat içerisinde açıldığı fiyat olan 0.0022 USDT'den yüzde 45 değer kaybetti. Nisan ayında piyasaya çıkan ilk fazı 0.0015 USDT, ikinci fazı 0.0020 USDT, 25 Haziran'a kadar olan üçüncü fazı ise 0.0025 USDT'den satılan coin, 0.0014 USDT'den işlem görüyor. Kulüple anlaşmaları gereği ellerindeki coinlerin yüzde 25'ini ilk etapta elden çıkaran alacaklı oyuncular, paralarını tahsil etmek için coinlerin kalan yüzde 35'ini ağustos ayında, yüzde 40'ını ise ekimde satacak. Oyuncular nisandan beri dövizdeki yükselişten ise kar etmişti. Coinin ilk etapta 28 Haziran olarak açıklanan satışa açılma tarihi ardından 12 Temmuz'a ertelenmişti.

YORUM YAZ