MENÜ

Karşıyaka az atıp az yiyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta bu sezon oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Karşıyaka grubun hem en az gol atan hem de en az gol yiyen takımlarından biri konumunda.

Karşıyaka az atıp az yiyor

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta bu sezon oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Karşıyaka grubun hem en az gol atan hem de en az gol yiyen takımlarından biri konumunda. Play-Off barajını yakalama mücadelesi veren yeşil-kırmızılı ekip 9 karşılaşmada 7 gol atarken rakip forvetlere de 7 kez gol izni verdi. Karşıyaka, grupta 5 gol atan düşme hattındaki Elazığ Belediyespor ve 6 golle son sıradaki Fatsa Belediyespor'dan sonra en az skor üreten ekip oldu.

Haberin Devamı

Az gol atmasının yanında defansta da rakiplere az geçit izni veren Karşıyaka, kalesinde 3 gol gören Play-Off hattındaki Fethiyespor ile 6'şar gol yiyen lider Esenler Erokspor ve takipçisi Turgutluspor'dan sonra yine Play-Off barajındaki Kocaelispor'la birlikte en az gol yiyen ekip durumunda. Bu sezon deplasmanda çıktığı 5 maçta galibiyeti bulunmayan, evinde ise son 3 maçını üst üste kazanan Karşıyaka, Cumartesi günü Elazığspor'u konuk edeceği karşılaşmada 4'te 4 yapmaya çalışacak. Karşıyaka, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı ise Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı açarak kutladı.

DHA

YORUM YAZ