MENÜ

Kariyer Bitiren Golün Üzerinden 6 sene geçmiş!

2014 Kral Kupası finalinde İspanya futbolunun iki devi FC Barcelona ile Real Madrid, Valencia'daki Mestalla Stadyumu'nda 16 Nisan tarihinde karşı karşıya gelmişti. El Clasico'nun İkinci yarıdsında gelişen atakta Galli süperstar Gareth Bale, kendi yarı sahasından muhteşem bir solo driplingle rakip kaleye kadar topu götürdü ve klas bir dokunuşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Madrid, Bale'ın attığı bu kariyer golüyle Kral Kupası'nı müzesine götürürken o çalımı yiyen Marc Bartra'nın kariyeri ise büyük bir düşüşe geçti. O golden sonra kadroya girmekte zorlanan Marc Bartra, önce Dortmun'da transfer oldu şimdiyse kariyerine Real Betis'te devam ediyor.

16 Nisan 2014'te El Clasico derbisinin heyecanını İspanya Kral Kupası'nda yaşamıştık. Karşılaşma 1-1 devam ederken, maçın 85. dakikasında sahneye çıkan Galli yıldız Gareth Bale, Real Madrid kariyerinin en güzel golüne imza atmıştı. O gol uzun bir süre gündemde kalmışken, Real Madrid de kupayı müzesine götürmüştü.

Haberin Devamı

Gareth Bale kadar golün kahramanlarından olan isim Marc Bartra'nın kariyeri ise o golden sonra düşüşe geçti. Forma şansı bulmakta zorlanan isim, önce Alman kulüplerinden Borussia Dortmund'a transfer oldu. Orada da formayı kapamayan Bartra, şimdilerdeyse Real Betis formasını giyiyor.

YORUM YAZ