MENÜ

Karın kasları nasıl çalıştırılır?

Karın bölgesindeki yağları eritme hareketleri nelerdir? Egzersizlerle karnımızdaki fazla yağlardan kurtulmamız mümkün mü? Hem bacaklarımızı hem de karın kaslarımızı nasıl çalıştırabilir ve şekillendirebiliriz? Haberimizde yer alan 3 hareket, düzenli olarak yapıldığında hem karınl kaslarınızı hem de bacak kaslarınızı çalıştırmaya yardımcı olacaktır. Günün herhangi bir zaman diliminde 3-5 set/ 10-15 tekrar şeklinde yapabilirsiniz.

Karın kaslarınızı kolayca sıkılaştırabileceğiniz ve fazla yağlardan kurtulabileceğiniz evde uygulanabilecek egzersizler neler? Karın bölgesindeki fazla yağdan kurtulma yöntemleri neler? Birçok kadın karın bölgesinde yer alan yağlardan kurtulmak ve sıkı karına sahip olmak istiyor. Peki haberimizde yer alan egzersizlerle karın kaslarımızı şekillendirebileceğinizi söylesek ne dersiniz? Haberimizde yer alan alternatif egzersizleri antrenman programınıza ekleyebilir, seviyenize ve kendi motivasyonunuza göre 3-5 set 10-15 tekrar şeklinde uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

RAMAZAN AYINDA SPOR YAPMAK

Dilerseniz çok ağır olmayacak ve kendi gücünüz, enerjiniz doğrultusunda sporunuzu hemen yemek yiyebilmek ve su tüketebilmek adına iftardan bir saat (ya da antrenman süreniz kadar) önceden yapabilirsiniz.

Eğer gün içerisinde bir antrenman uygulamak istiyorsanız sizleri çok zorlamayacak 30-50 dakikalık hafif antrenmanlar uygulayabilirsiniz. Kendi enerjiniz ve gücünüzden haberdar olan sizsiniz.

Vücudumuzun uzun süre susuz kalmasından dolayı iftar ve sahur arasında geçen zamanda bol su tüketebilir, bitki çayı tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmeyi elden bırakmamalı, sınırlarınızı zorlamamalısınız. Keyifli sporlar!

YORUM YAZ