MENÜ

Karim Benzema hedef tahtasında

La Liga'da şampiyonluk yarışının bir hayli uzağında kalan Real Madrid'de sular durulmuyor. İspanyol basını, başkan Florentino Perez'in teknik direktör Zinedine Zidane'ın arkasında durduğunu yazarken performansıyla hayal kırıklığı yaratan Karim Benzema'nın ise hedef tahtasına oturtulduğunu iddia etti.

Karim Benzema hedef tahtasında

Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Barcelona'ya 3-0'la boyun eğen Real Madrid'de bu sezon gösterilen kötü performansın yankıları sürüyor.

El Clasico mağlubiyetinden sonra lider Barça'nın tam 14 puan gerisine düşen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Real'de en çok eleştirilen isimse takımın Fransız yıldızı Karim Benzema.

Kulübe yakınlığıyla bilinen Marca'nın okuyucularıyla paylaştığı habere göre başkan Florentino Perez'in teknik direktör Zinedine Zidane'ın arkasında durduğu ancak Benzema için aynı durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

Bu yıl görev aldığı 20 maçta yalnızca 5 gol kaydedebilen ve performansıyla taraftarların da büyük tepkisini çeken Benzema'nın ara transfer döneminde Santiago Barnebeu'ya veda edebileceği konuşuluyor.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

Carlos Carvalhal, Swensea'ye doğru...


Fatih Terim istiyor. Demirkol, Çalhanoğlu'nu yorumladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ