MENÜ

Karabük kadrosuna güveniyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sakat ve cezalı oyuncularının kendileri için mazeret olmadığını belirterek, "Çok önemli eksik oyuncularımız var ama sahaya hangi kadro ile çıkarsak çıkalım kazanma adına her şeyi yapacağız" dedi.

Karabük kadrosuna güveniyor

Kardemir Karabükspor, Bursaspor maçı hazırlıklarına kar yağışı altında devam etti. Karla kaplı antrenman sahası temizlenirken bazı futbolcular ellerine kürekleri alarak karları sahanın kenarına attı. Antrenmanda futbolcular kartopu oynadı. Antrenmanın sonunda Kardemir Karabükspor'un eski başkanlarından Taner Canyurt futbolculara baklava ikram etti. Bursaspor'un ligde iddiasını devam ettirebilmek için Karabük'te kazanmak isteyeceğini belirten Yücel İldiz, "Bursaspor geçen senenin şampiyon takımı. Bu sene de iyi gidiyorlar. Sona yaklaşıldıkça biraz puan kaybına uğradılar. Bu puan kayıplarından sonra ligde iddialarını devam ettirmek için burada kazanmak için oynayacaklardır. Bizim de kendi hedeflerimiz var. Çok önemli eksik oyuncularımız var ama sahaya hangi kadro ile çıkarsak çıkalım kazanma adına her şeyi yapacağız. İyi bir gidişatımız var ve bunu sürdürme adına rakip kim olursa olsun kazanmamız gerekir. Bu zorlu maçta akılcı oynamaya çalışarak seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İldiz sakat oyuncuların kendileri için mazeret olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Emenike'nin tedavisi Karabük'te devam ediyor. Hakan Özmert ise kart cezalısı olduğu için Bursa maçında olmayacak. Muhammet Hanifi, Tozo ve Ragued'in de sakatlıkları devam ediyor. Bunlar bizim için mazeret olmamalı. Ne olursa olsun sahaya çıkıp kazanmak adına her şeyi yapmak zorundayız."

BÜLENT DİKTEPE - KARABÜK / DHA

YORUM YAZ