MENÜ

Karabük hazırlıkları başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 25'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Karabükspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenmana transferi olmayan ve geri dönen Sercan ile sakatlığı düzelen Volkan Şen katıldı.

Karabük hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Ligi'nin 25'inci haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Bursaspor bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyen futbolcular rejenerasyon koşularının ardından antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve kondisyon hareketlerinin ardından idmanı sonlandırdı. Antrenmana ayak bileğinde ağrı bulunan Ozan ve Turgay katılmazken, sakatlığı düzelen Vederson doktor kontrolünde takımla birlikte çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

SERCAN TAKIM ARKADAŞLARINA RUSYA'YI ANLATTI
Lokomotiv Moskova takımına transferi yılan hikayesine dönen ve imza atamadan Bursa'ya geri dönen Sercan Yıldırım takımla birlikte antrenmanlara başladı. Çalışma öncesi kendisine soru yönelten takım arkadaşlarına orada yaşadıklarını anlatan Sercan daha sonra takımla birlikte idman yaptı.

IVANKOV'A ÖZEL DERS
Antrenman sırasında kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında gol yiyen Bulgar file bekçisi İvankov ile bir süre sohbet etti. İvankov'a yediği golde yaptığı hatayı anlatan Tanrıbilir, topa atlayışı ile ilgili de taktik vermeyi ihmal etmedi.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı

DİVAN KURULU TOPLANIYOR
Bu arada yeşil beyazlı takımda son zamanlarda yaşanan olaylar ve mali şube ekiplerinin baskınları sonrası hareketli günler yaşanırken, Divan Kurulu Özlüce Tesisleri’nde toplanma kararı aldı.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Divan Kurulu`nun 18 Mart 2011 cuma günü Özlüce Tesisleri Toplantı Salonu`nda toplanacağını bildirdi. Şankaya, Tüzüğün 21.maddesi gereği toplantının 18 Mart 2011 Cuma günü saat 18.00'da Özlüce Tesisleri`nde yapılacağını açıkladı. Divan Kurulu toplantısında kulübün finansal ve idari yapısının görüşüleceği belirtildi.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

YORUM YAZ