MENÜ

Kara Kartal'a çılgın destek

Siyah-Beyazlılar, derbide tribünlerin tamamını doldurdu, yaklaşık 42 bin kişiyle takımlarını çılgınca destekledi. 90 dakika boyunca susmayan 12. Adam’ın, geriden gelip müthiş bir galibiyete imzasını atan Beşiktaş’ın zaferine katkısı çok büyüktü.

Kara Kartal'a çılgın destek

Derbiye Beşiktaş taraftarı beklendiği gibi büyük ilgi gösterdi. Vodafone Park’taki mücadele öncesi tüm biletlerin satıldığı karşılaşmayı yaklaşık 42 bin kişi izledi. Tribünlerde tek bir koltuk boş kalmazken, biletlerin karaborsaya düştüğü öğrenildi. Derbide biletlerin 1000 TL’ye kadar stat çevresinde alıcı bulduğu ifade edilirken, Siyah- Beyazlı futbolseverler her zaman olduğu gibi takımlarına büyük destek verdi. Kapalı tribünde, “Burası Beşiktaş gerisi traş” yazılı esprili pankartdikkatlerden kaçmadı.

Gollerle coşku tavan yaptı

90 dakika boyunca bir dakika olsa bile susmayan Kara Kartal’ın seyircisi, Fenerbahçe karşısında 1-0 yenik duruma düşmeleri sonrasında desteklerini bir kat daha artırdı. Önce Vida’nın beraberlik, sonra da Quaresma’nın Beşiktaş’ı 2-1 öne geçiren golü sonrasında Vodafone Park’ta coşku tavan yaptı. Sonrasında zafer şarkıları söylemeye başlayan Siyah-Beyazlılar, Quaresma’nın maçı bitiren golüyle sevinçten adete çıldırdı ve son düdükle birlikte takımlarını tribüne çağırarak zaferi doyasıya yaşadı.

Fabri: Sonuna kadar götüreceğiz

Haberin Devamı
YORUM YAZ