MENÜ

Kaptan savaşıyor

Hem moralsiz hem de yorgun, ama Arda savaşmaya devam ediyor. Genç yıldız Sivas maçında kaçırdığı gollere rağmen hırslı oyunu ve mücadeleci futboluyla taraftarlardan büyük alkış topladı.

Kaptan savaşıyor

Galatasaray Yönetimi’nin sezon başında kaptanlık pazubandıyla birlikte 10 numaralı formayı verdiği Arda Turan’ın son haftalarda moralinin bir hayli bozuk olduğu biliniyor. Adı magazin gündeminden de düşmeyen genç yıldız, üst üste oynadığı maçlar nedeniyle de son derece yorgun ama Kaptan buna karşın savaşmaya devam ediyor. 22 yaşındaki futbolcu, dünkü Sivasspor karşılaşmasında da kaçırdığı gollere rağmen son derece başarılı bir performans ortaya koydu. Arda’nın özellikle mücadeleci futbolu, taraftarın büyük beğenisini topladı. Hırsıyla takımını ayakta tutmayı başaran Sarı-Kırmızılı oyuncu, son dakikalarda yerini Galatasaray altyapısından çıkan bir başka genç yetenek Serdar Eylik’e bıraktı.

Haberin Devamı

Hocası da sahip çıktı
Aslan’ın hocası Frank Rijkaard, medya mensuplarının Arda ile ilgili sorularını, “Önemli olan kaçırdığı goller değil, doğru zamanda doğru yerde bulunması ve pozisyona girebilmesi. Arda’nın çok önemli bir futbolcu olduğunu taraftarlar da bildiğinden, sürekli onun yanındaydılar. İyi oynadı, görevini yaptı. Tek üzüldüğüm nokta gol atamaması oldu. Eleştirilerden etkilendiğini düşünmüyorum” diye yanıtladı.

YORUM YAZ