MENÜ

Kapalı gişe Avrupa derbisi

Fenerbahçe Doğuş, tarihi şampiyonluk yaşadığı 2017 Final-Four’nda safdışı bıraktığı Real Madrid’le tam 223 gün sonra yine İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Biletlerin tükendiği rövanş maçı Ülker Salonu’nda, saat 20.45’te oynanacak.

Kapalı gişe Avrupa derbisi

THY EuroLeague’nin ilk devresi tamamlanırken, 15.hafta şampiyonluğun iki büyük adayı Fenerbahçe Doğuş ile Real Madrid’in mücadelesine sahne olacak. İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye’in tarihi şampiyonluk yaşadığı 2017 Final-Four’nda Fenerbahçe, yarı finalde yendiği Real Madrid’le bir nevi rövanş maçı oynayacak. Avrupa derbisi olarak nitelendirilen mücadelenin tüm biletleri satıldı.

Real Madrid’de sakatlık sorunu

Coach Pablo Laso yönetimindeki Real Madrid, bu sezon birçok sakatlık yaşamasından dolayı, inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyuyor. ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) Sergio Llull’u sakatlığından dolayı bu sezon hiç kullanmazken Eflatun-Beyazlılar, ayrıca 4 ve 5 numaralardaki Gustavo Ayon, Ognjen Kuzmic ile Anthony Randolph’u da sakatlıklarından ötürü uzun süredir kadroya dahil edemiyor. Buna rağmen İspanyol temsilcisinin en büyük sayı makinası; 18 yaşındaki Doncic olacak. Öte yandan Fenerbahçe 9 galibiyetle 4 sırada yer alırken, Real Madrid ise
8 galibiyetle 6.sırada bulunuyor.

Obra’lı Fener Real Madrid’e evinde kaybetmiyor

Obradovic’in takımın başına geçtiği 2013-2014 sezonundan bu yana Fenerbahçe, Real Madrid’le evinde oynadığı tüm maçları kazandı. Sarı-Lacivertliler, Pablo Laso’nun öğrencilerini 2’si Play-Off, 2’si normal sezon olmak üzere Ülker Arena’daki üst üste oynanan 4 maçında da yendi. Kanarya son olarak da Sinan Erdem’deki 2017 Final-Four yarı finalinde Real Madrid’i elemişti. Obradovic-Laso ikilisi, 90’lı yıllarda Real Madrid çatısı altında birlikte çalışmış ve 1997’de Saporta Kupası’nı kazanmıştı. Öte yandan Laso, Real Madrid’in başında ilk şampiyonluğunu 2015’te elde etmişti.





Haberin Devamı
YORUM YAZ