MENÜ

Kamera kayıtları buhar olup uçtu!

Mosturoğlu'nun “ Yıldırım hakem odası basmadı” açıklamasına, Beşiktaşlı yönetici Yalçın yanıt verdi: Madem söylenenler yalan, neden ceza verdiler? Üstelik kamera kayıtları nasıl buhar oldu, bunları anlatın...

Kamera kayıtları buhar olup uçtu!

Fenerbahçe Yöneticisi Şekip Mosturoğlu’nun, “Aziz Yıldırım hakem odası basmadı” sözlerine, Beşiktaşlı idareci Şeref Yalçın sert yanıt verdi. Dünkü maç öncesinde FANATİK’e konuşan Şeref Yalçın şunları söyledi.

‘Özgener, hakemi aramış’

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın ismini ağzına almak, bazı benzetmeler ve göndermeler yapmak Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesinin işi değildir. Ayrıca haddine de düşmüş değildir. Sayın Aziz Yıldırım, maçın devre arasında hakem odasına inip, yapmadığını bırakmamıştır. Bunun üzerine mücadelenin hakemi Yunus Yıldırım da, MHK Başkanı Oğuz Sarvan’ı aramış ve ikinci yarıya çıkamaycağını söylemiştir. Ancak Sarvan ve Özgener, hakemi aramış ve yalvar yakar sahaya çıkmaya ikna etmiştir. Bunları bilmeyen yok. Ayrıca stat içerisindeki güvenlik kameralarının da o anki görüntüleri silinmiş, buhar olmuştur. Madem böyle bir olay yaşanmadı, Aziz Yıldırım nasıl 21 gün ceza aldı. Beşiktaş’ın Fenerbahçe ya da başka bir kulüple işi yok. Biz adalet istiyoruz. Sadece kulübümüzün adı geçtiği için bildiklerimizin bir kısmını açıklamak durumunda kaldık.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ