MENÜ

"Kaliteli kadromuz var"

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, bu sene ligi çok iyi yerlerde bitirecek kadroyu kurduklarını bildirdi.

"Kaliteli kadromuz var"

Cuper, Orduspor’un resmi internet sitesindeki açıklamasında, Avusturya’nın Velden kasabasında kamp çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Orduspor’un yeni sezona günde çift antrenman ile sıkı bir şekilde hazırlandığını ifade eden Cuper, şunları kaydetti:
"Bu sene ligi çok iyi yerlerde bitirecek kadroyu kurduk. Bu sene ligi iyi bir yerlerde bitirmek için yapacağımız tüm çalışmaları burada gerçekleştiriyoruz. Bundan herkes emin olsun. Geçtiğimiz yıl iyi bir Orduspor izlettirdik, bu yıl da aynı şekilde daha
üstün bir Orduspor seyrettireceğiz."

Açıklamasında, kampın 1 haftasının geride kaldığını anımsatan Cuper, "Avusturya kampını çok iyi geçiriyoruz. Elimizde her türlü imkan var. Çok güzel bir otelde kalıyoruz. Sahalarımız da çok güzel ancak tek sıkıntımız koşu parkurunda var. İstediğimiz gibi bir koşu parkuru bulamadık ama o açığı da idman sahasında koşu yaparak kapatıyoruz. İlk başta çalışmamızın şiddeti azdı ama her geçen gün şiddeti artırıyoruz. Çünkü oyuncularımı daha çok zorlamaya başladım. Avusturya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim" ifadelerini kulandı.

"Yeni oyuncular takıma adapte oldu"

Takımdaki oyuncuların çok karakterli olduklarını, yeni oyuncuların bundan dolayı adaptasyon sorunu yaşamadıklarını anlatan Cuper, şunları ifade etti:

"Çok iyi oyuncuların yanında çok iyi insanlar da takımımda var. Çok karakterli oyuncuların takımda olmasından dolayı yeni gelen oyuncular hemen uyum sağladı. Çok iyi bir grup oldular. Futbolcularımın hepsi kaynaştı. Yeni transferler de yeni bir ülkeye geldikleri için adaptasyon sorununu kısa sürede atlatacaklar. Genel olarak takımımdan çok memnunum."
Cuper, takıma bir yerli oyuncu ilave edebileceklerini kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ