MENÜ

Kalıcı zayıflama yöntemleri neler, nasıl hızlı zayıflayabilirim? Orijinal Yoga Sistemi ile hızlı ve kalıcı zayıflama!

En etkili ve kalıcı zayıflama yöntemleri neler, evde zayıflama yöntemleri nasıl uygulanır? Hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün mü? Günümüzde birçok kişi sağlıklı ve mutlu bir yaşam istiyor ve bunun yollarını arıyor. İçinde bulunduğumuz Covid-19 sürecinde bedensel olarak daha az hareket etmenin getirdiği fiziksel sorunları aşmak, oluşan gerginlik ve stresi ortadan kaldırmak için Uluslararası Yoga Federasyonu’na üye uzman antrenörler, herkesin evlerinde rahatlıkla uygulayabileceği Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinden oluşan faydalı videolar hazırlıyor. Üst üste 5. kez Dünya Yoga Şampiyonu olan Merve Tanrıverdi tarafından hazırlanan “Hızlı ve Kalıcı Zayıflama” videosu ile tam 21 günde hızlı ve kalıcı bir zayıflama mümkün.

Kısa sürede zayıflama, kalıcı ve etkili bir şekilde zayıflama yöntemleri neler? Evde nasıl kilo verebiliriz? Hangi egzersizler sayesinde zayıf ve fit bir görünüme sahip olabiliriz? Üst üste 5. kez Dünya Yoga Şampiyonu olan Merve Tanrıverdi tarafından hazırlanan “Hızlı ve Kalıcı Zayıflama” videosu ile tam 21 günde hızlı ve kalıcı bir zayıflama mümkün. Orijinal Yoga Sistemi’ne ait tekniklerin özel bir şekilde uygulanmasından oluşan bu pratik video sayesinde hem sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo verebilir hem de kaslarınızın güçlenmesini ve vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Orijinal Yoga Sistemi videolarının danışmanlığını Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf yapıyor. UYF Başkanı Manaf, Orijinal Yoga Sistemi ile ilgili şu noktalara dikkat çekiyor: “Gerçek Yoga yani Orijinal Yoga Sistemi, evrensel bir spordur. Tüm sporların hem atası hem de anasıdır. Yeryüzünde mevcut olan tüm sporlar yoga temelinin üzerine oturur. Sekiz basamaklı Orijinal Yoga Sistemi’nin üçüncü basamağı Asana olarak adlandırılan duruşlardan oluşur. Asanalar, tam fiziksel ve zihinsel rahatlamaya ulaşmak için bedeni ve zihni uyumlu bir şekilde harmanlar. Orijinal Yoga Sistemi’ndeki duruşların düzenli uygulanması, fizyolojik sistemi tümüyle gençleştirir. Asanalar sağlık, güzellik, güç, dayanıklılık, hafiflik, aydınlık, sinirsel dinginlik ve mutluluk verir. Omurga esnekliğini artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Düzenli uygulama mükemmellik getirir. Orijinal Yoga Sistemi’nde yer alan duruşlar aşama aşama, belirli bir sırada ve uzman eşliğinde uygulandığında beden ve ruh sağlığına çok önemli yararlar sağlar. Etkili olmalarının en büyük sebebi, doğru nefes ve konsantrasyon eşliğinde uygulanmalarıdır.”

Haberin Devamı

UYF Başkanı Akif Manaf, “Hızlı ve Kalıcı Zayıflama” videosundaki duruşların faydalarını ise şu şekilde anlattı: “Uygulayacağınız bu duruşlarla vücuttaki fazla kilolar giderilmekte, sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama sağlanmaktadır. Ayrıca duruşlar sayesinde karın, bel ve kalça yağları giderilmekte, omurga, sırt kasları, yan kaslar, kalçalar, uyluklar, baldırlar, diz arkasında bulunan kirişler esnemektedir. Dizler ve tüm beden canlanmakta, ayak bilekleri, bacak ve sırt kasları güçlenmekte, boyun ve göğüs kasları gelişmektedir. Kan dolaşımı canlanmakta ve kuyruk sokumu bölgesi çalıştırılmaktadır. Sindirim sistemi düzene girmekte, dengelenmekte ve sindirim rahatsızlıkları giderilmektedir. Göğüs genişlemekte ve akciğerler gelişmektedir. Bu uygulamadaki duruşlar, sırt sertleşmelerini ve bel ağrılarını gidermektedir. Omurga rahatlamakta, bedende birikmiş gerginlik ve yorgunluk atılmakta, tüm organizma canlanmaktadır.”

Haberin Devamı

Üst üste 5. kez Dünya Yoga Şampiyonu olan Merve Tanrıverdi, 21 günlük uygulama için Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinden oluşan üç videonun olduğunu belirterek her bir videonun 1 hafta süreyle her gün uygulanmasının önemine değindi. Ayrıca duruşları uygularken bedeni aşırı zorlamadan çalışılmasına dikkat çekti. Tanrıverdi: “Düzenli uygulama sayesinde 21 günde sağlıklı ve kalıcı bir şekilde zayıflamak artık bir hayal değil, bu tekniklerle kesin olarak mümkün” dedi.

Bu konuda daha fazla detaylı bilgi UYF Başkanı Akif Manaf’ın “Yoga - Asana Vücut Çalıştırma Sanatı” kitabından edinilebilir.

YORUM YAZ