MENÜ

Kale Tolga'nın takım hazır

Abdullah Avcı, Hollanda maçının ilk 11'ini şekillendirdi. Kalemiz kesin olarak Tolga'ya emanet olacak. Orta saha kalabalık tutulacak, ileride sakat Umut'un yerine Burak forma giyecek.

Kale Tolga'nın takım hazır

A Milli Takımımız’da artık tam anlamıyla geri sayıma geçildi, 2014 Dünya Kupası Grup Elemeleri’ndeki ilk maçımız olan Hollanda sınavı beklenmeye başladı. Dünden beri sakat oyuncuların yerine oynatmayı planladığı isimlere kafa yoran teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11’ini şekillendirdi. Yarınki zorlu sınav öncesi kalede Tolga Zengin’in oynaması kesinleşti. Kendisine en çok iş düşecek isimlerin başında gelen Tolga’nın önünde oynayacak dörtlü ise sağda Gökhan Gönül, solda Hakan Balta, ortada Ömer Toprak ile Bekir İrtegün olması bekleniyor. Rakibin teknik kapasitesinin yüksek olmasından dolayı orta sahanın kalabalık tutulacağı bildirildi.

Mehmet forvet arkası


Bu sebepten Avcı, 5’li bir orta sahayla sahaya çıkmayı düşünüyor. Göbeği Emre Belözoğlu-Selçuk İnan ikilisinden oluşturacak deneyimli çalıştırıcı, sağda Hamit Altıntop’u, solda Arda Turan’ı görevlendirecek. Sakat Umut’un yerine forvette Burak Yılmaz yer alacak. Burak’ın hemen arkasında ise Mehmet Ekici hücuma destek verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ