MENÜ

Kahramanlar

70. saniyede ağları havalandıran Alex, penaltı kurtaran Volkan ve müthiş oynayan Gökhan Gönül, hem taraftarın hem de teknik heyetin kahramanı oldu.

Kahramanlar

Beşiktaş derbisinin 70. saniyesi oynanırken, Selçuk’tan gelen topu şık bir vuruşla ağlara gönderip, takımını galibiyete taşıyan Kaptan Alex; Bobo’nun 66. dakikada kullandığı penaltıda gole izin vermeyen kaleci Volkan Demirel ve omzundaki yırtığa rağmen kendi isteğiyle sahaya çıkıp, sezonun en iyi maçını çıkaran Gökhan Gönül, gönülleri fethetti.

Haberin Devamı

Taraftarların, stadda alkışlarla haklarını teslim ettiği bu üçlü, teknik heyet tarafından da ‘maçın adamları’ seçildi. Alex, Volkan, Gökhan büyük mutluluk ve gurur yaşarken, takım arkadaşları da teknik heyetin bu kararını alkışlarla destekleyip, seçimin doğruluğunu onayladı. Teknik direktör Daum, maçtan sonra yaptığı gibi, dün de bu oyuncularına özel iltifatta bulunmayı ihmal etmedi. Alex ve Volkan’ın kalitelerini gösterdiğini vurgulayan Alman hoca, “Ama beni en çok mutlu eden Gökhan’ın performansıydı. Sakat olmasına rağmen çıktı oynadı” dedikten sonra tüm takıma mesajını gönderdi: “İnanıyorum ki, bunu hanginiz olsa yapardı.” Tecrübeli hocanın, yedek kulübesinde oturanların ismini tek tek sayıp, “Hepsine teşekkür ediyorum” demesi de dikkat çekti.

Haberin Devamı

‘Biyonik adam Gökhan’
Kayseri maçında omzunda yırtık oluştuğu için ameliyatına karar verilmesine karşın, “Derbide oynayayım, ondan sonra” diyen ve sadece tek bir idmanla sahaya çıkan Gökhan Gönül, müthiş performansı sonrası takım arkadaşları tarafından, “Biyonik adam” diye çağrılmaya başlandı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ