MENÜ

Kafkaf'da İstifa

Karşıyaka'da haftalardır görevi bırakacağı iddia edilen teknik direktör Yücel İldiz, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına 24 saat kala görevi bıraktı.

Kafkaf'da İstifa

Başkan Cihan Büyükoral'ı arayıp kararını ileten İldiz'in, istifasına gerekçe olarak yönetime verdiği 40 kişilik transfer listesinden hiçbir oyuncunun alınmamasını gösterdiği bildirildi. Tecrübeli teknik adamın Büyükoral'a "İyi niyetinizden şüphem yok, ancak gördüğüm kadarıyla kaynak yaratmakta zorlanıyorsunuz. En iyisi bu işi başlamadan bitirelim. Aksi takdirde gelecekte daha büyük sıkıntılar yaşarız" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yücel İldiz'in istifasını kabul ettiklerini belirten Başkan Büyükoral, "Kimseyi zorla tutamayız. Sezon hazırlıklarına Hüseyin Hamamcı ve Yardımcı Antrenör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde başlayacağız. Teknik direktör arayışına başladık" dedi. Boşta çok sayıda teknik adam olduğunu sözlerine ekleyen Büyükoral, "Nasıl Samet Aybaba Beşiktaş'ın kötü durumuna bakmadan sorumluluk aldıysa, bizim de cesur birine ihtiyacımız var. Yücel İldiz'in istifası yönetimi sarsmaz. Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz" şeklinde konuştu. Kaf-Kaf'ın en son Gaziantep BŞB'de çalışan Bünyamin Süral'la görüştüğü bildirildi.

ULAŞ SAĞ - İZMİR / DHA

YORUM YAZ