MENÜ

Kadrolar belli

Favori başkan adayı Ünal Aysal'ın, teknik direktör listesinde Terim ve Lucescu öne çıktı. Her iki hocanın da göreve gelmeleri halinde çalışacakları ekipler belli gibi.

Kadrolar belli

Başkanlık koltuğunun bir numaralı favorisi Ünal Aysal, teknik direktör arayışlarında en başından beri tanıdık isimlerle ilgileniyor. Aysal’ın listesinin ilk sırasında olduğu konuşulan Eric Gerets, yaptığı açıklamalarda Fas’ta kalmaktan yana olduğu sinyalini verince gözden düştü. Artık Aysal için öne çıkan isimlerin Fatih Terim ve Mircea Lucescu olduğu öğrenildi. Her iki hocanın da göreve gelmeleri halinde çalışacakları kurmayları da şimdiden belli... Buna göre, Terim başa geçtiği takdirde baş yardımcısı Fiorentina ve Milan’da da beraber çalıştığı Antonio Di Gennaro olacak. Deneyimli teknik adam kaleci antrenörlüğüne Eser Özaltındere’yi, kondisyonerliğe ise milli takımda çalıştığı Amerikalı Scott Piri’yi getirecek.

Haberin Devamı

Ortak isim Hasan Şaş

Aysal’ın diğer adayı Mircea Lucescu ise yeniden İstanbul’un yolunu tuttuğu takdirde kaleci antrenörü olarak Cim Bom’un unutulmaz file bekçisi Mondragon’u tercih edecek. Teknik ekibin kondisyonerliğini ise Beşiktaş’ta da beraber çalıştığı İtalyan Carlos Cascallana üstlenecek. Her iki teknik direktörün ekiplerinde görmek istediği ortak isim ise Hasan Şaş. Deneyimli ikilinin gözde futbolcularından Hasan’ın, menacer ya da yardımcı hoca olarak Aslan’ın yeni patronunun yanında olacağı belirtiliyor.

Aysal: Hepsi doğru

Sarı-Kırmızılılar’ın başkan adaylarından Ünal Aysal, FANATİK’in dünkü haberinde yer alan rakamların doğru olduğunu söyledi. Bilindiği gibi Mehmet Helvacı, Aysal’ın AIG hisselerinden para kazandığını iddia etmiş, Aysal da bunu reddetmişti. Peki olayın perde arkasını meydana çıkaran FANATİK’in haberi neydi? İşte o liste:

Haberin Devamı

Raşit Altun

Aysal’ın Galatasaray’a verdiği paralar

08 Mart 2004
AIG hisselerinin alımı için 23.500.000 $
24 Ekim 2005
Profesyonel futbol için 1.000.000 $
20 Ocak 2006
Sasa İliç için Partizan’a 595.000 $
10 Nisan 2006
Sasa İliç için Partizan’a 892.500 $
28 Şubat 2006 Futbol için 500.000 $
07 Nisan 2006 altyapıya bağış 2.220.000 $
TOPLAM 28.707.500 $
YORUM YAZ