MENÜ

Kadının yeşil sahalardaki yeni adresi

Kadın Hentbol Takımı'yla bir marka haline gelen ve şampiyonluklar yaşayan Muratpaşa Belediyespor, şimdi de yeşil çimlere ayak basıyor. 1207 Antalyaspor, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın desteğiyle artık 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor adıyla mücadelesini sürdürecek

Kadının yeşil sahalardaki yeni adresi

Kadın futbolunun Antalya’daki tek temsilcisi olan 1207 Antalyaspor, Muratpaşa Belediyespor’la aynı çatı altında birleşti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ciddi katkısıyla başlayan yol arkadaşlığında kadın futbol takımının yeni ismi 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor oldu. Kadınlar 2. Futbol Ligi’nde mücadele veren ve altyapıda önemli başarılara imza atan 1207 Antalyaspor, Türkiye Şampiyonluğu ve diğer alt yaş gruplarında elde ettiği Türkiye üçüncülüğü ile sadece Akdeniz bölgesinde değil, Türkiye’de sporun ulaştığı her adreste dikkat çeker hale gelmişti.

Kupa Uysal’a götürüldü


Muratpaşa Belediye Meclisi’nin onayıyla tarihi başarıların yaşandığı hentbol branşının ardından kadın futbolunda da boy gösterme kararı alan Muratpaşa Belediyespor, artık ciddi bir maddi destek vereceği kadın futbol takımına ismiyle de katkı sağlıyor. Yeni adı 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor olan kulübün yönetim kurulu, teknik kadrosu ve oyuncuları geçtiğimiz günlerde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette yakın bir süre önce Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan ve Yıldız kızlarda Türkiye Üçüncüsü ünvanını alan futbolcular da hazır bulundu.

Uysal: Gurur duydum


Kulüp yönetimi, ziyarette verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kadın futboluna olan desteğimiz devam edecek. Bizim yerimiz 1. Lig olmalı. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek, önemli başarıların altına imza atan futbolcuları bir kez daha tebrik etti.

‘Evlatlarımızın başarısı’


Kulüp sportif direktörü Hüseyin Türk ise, “Kendi evlatlarımızla neler yapabileceğimizi 2 sezondur tüm Türkiye’ye gösterdik. Bundan böyle yeni ismimizle yeni bir heyecana adım atacağız. Sayın Belediye Başkanımıza tüm desteği ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Hazırlıklar mükemmel geçiyor

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına haftada 5 antrenmanla devam ediyor. WOW Sport Center sahasında Katar A Kadın Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçı 4-2’lik net skorla kazanıldı.

Antalya’nın tek kadın futbol takımı olan 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor. WOW Sport Center sahasında Katar A Kadın Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçı 4-2’lik skorla kazanıldı. Golleri Berfin, Ayşenur, Manya ve Cemre attı. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da yüzler gülüyor, keyifler yerinde. Ortaya konan futbol teknik heyeti oldukça memnun ediyor. Türkiye Kadınlar 2. Futbol Ligi’nde mücadele eden Siyah-Kırmızı-Beyazlılar, 27-28 Eylül de başlayacak olan sezon öncesi hazırlıklarını haftada 5 antremanla sürdürüyor.

Türk: Gidişattan memnunum


Sezon hazırlıkları çerçevesinde özel maçlara daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyen Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Lig, zorlu geçeceğe benziyor. Özellikle 2. Lig’in kalitesi şu an 1. Lig’den çok daha iyi. Takımlar iyi yatırımlar yapıyor. Biz de, şampiyon olan genç kızlar ve yıldız kızlardaki futbolcularımıza bir-iki takviye ile ligdeki hedefimizden ödün vermeyecek şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla önce Kayseri Gençlerbirliği’ni 4-1 ve Katar A Kadın Milli Takımı’nı da 4-2 yendik. Bizim için önemli olan, sonuçtan ziyade sahada neyi nasıl ne derecede başarabildiğimiz, yapabildiğimiz. Bu anlamda da gidişattan oldukça memnunum” diye konuştu. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, yarın Katar A Kadın Milli takımı ile özel bir maç daha yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ