MENÜ

Kaan Ayhan'ı Fatih Terim ikna etti

Fatih hocanın transfer listesindeki savunma oyuncuları arasında Kaan Ayhan’ın ilk sırada olduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, milli takımdan öğrencisini bizzat arayarak ikna ederken, yönetim de Düsseldorf’la temasa geçmeye hazırlanıyor.

Kaan Ayhan'ı Fatih Terim ikna etti

Galatasaray Yönetimi’ne 1 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha ve 1 forvet alınması için rapor veren teknik direktör Fatih Terim’in listesindeki savunma adayları arasında, Kaan Ayhan’ın ilk sırada yer aldığı öğrenildi. Milli takımda defansın her bölgesinde görev yapan 23 yaşındaki futbolcuyu, Fatih hocanın bizzat temasa geçerek ikna ettiği belirlendi.

Galatasaray Yönetimi’nin de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kaan için, önümüzdeki günlerde Fortuna Düsseldorf ile masaya oturacağı ifade ediliyor. Sarı-Kırmızılılar’ın ilk bonservis teklifi 1.5 milyon Euro civarında olacak. Alman kulübü ise sezon başında kapıyı 5 milyon Euro’dan açmıştı.

Takımını liderliğe taşıdı

Galatasaray cephesi, Kaan Ayhan’la anlaştıktan sonra, milli futbolcunun kulübüne baskı yapmasını isteyecek. Sezon sonunda takımdan bedava ayrılma ihtimali bulunan 23 yaşındaki futbolcu, Terim’in de kendisiyle iletişim kurması sonrası Galatasaray’a transfer olma fikrine sıcak bakmaya başladı. Bu sezon Almanya 2. Ligi’nde cezalı olduğu tek karşılaşma hariç, 17 maçta forma giyen Kaan, takımının liderlik koltuğunda oturmasında kritik rol oynadı.


Filipe Luis hâlâ gündemde

Haberin Devamı
YORUM YAZ