MENÜ

Juventus'u Dybala endişesi sardı

Juventus, 2022 yılında sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli futbolcu Paulo Dybala'nın bonservissiz olarak takımdan ayrılma endişesi yaşıyor. İtalyan basını, Inter'in Dybala'yı gelecek sezonun sonunda bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak için nabız yokladığını yazdı. Arjantinli futbolcu son olarak parti baskınında korovirüs kurallarını ihlal etmesiyle gündeme gelmiş ve teknik direktör Pirlo tarafından Torino derbisi öncesinde kadro dışı kalmıştı.

Juventus'u Dybala endişesi sardı

İtalyan devi Juventus'ta Arjantinli futbolcu Paulo Dybala'nın takımdaki geleceğiyle ilgili endişe baş gösterdi.

Haberin Devamı

İtalyan basını 2022 yılında siyah beyazlılarla sözleşmesi bitecek olan Dybala için Inter'in devrede olduğunu yazdı. Juventus, Arjantinli yıldızın gelecek sezon takımdan ayrılması durumunda bonservis ücreti alamayacak. Haberde 2015 yılında Dybala'yı kadrosuna katmak isteyen ve 32 milyon euroluk teklifine rağmen transferi gerçekleştiremeyen Inter'in bu sefer istediğini alabileceğinden bahsedildi.

Kadro dışı kaldı

Paulo Dybala son olarak, katıldığı partide koronavirüs kurallarını ihlal etmesiyle gündeme gelmişti. Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, bu olaydan sonra Paulo Dybala ve partide bulunan Weston McKennie ve Artur'u bu hafta oynanacak Torino derbisinde oynatmayacağını açıklamıştı.

YORUM YAZ