MENÜ

Yıllar sonra gelen Cristiano Ronaldo itirafı! 'Zorlayıcıydı'

Juventus'un eski CEO'su Beppe Marotta, Cristiano Ronaldo ile çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatırken çarpıcı bir itirafta bulundu.

Yıllar sonra gelen Cristiano Ronaldo itirafı! 'Zorlayıcıydı'

Kariyerini Suudi Pro Lig ekiplerinden Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, Avrupa futbolundan uzakta olsa da her zaman manşetleri süslemeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun takımı Al Nassr, geçtiğimiz günlerde Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'e 3-0 kaybetmiş, ancak maçın skorundan çok Ronaldo'nun tepkisi konuşulmuştu.

Al-Hilal taraftarları maçın ardından Messi lehine tezahürat yaparken Ronaldo ise tribünlere öpücükle yanıt vermişti.

KORKULU RÜYASINI AÇIKLADI

'Ronaldo ile çalışmak zordu'

Juventus'un eski SEO'su Beppe Marotta, Ronaldo ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Morata, 2018-2021 yılları arasında Juve'de forma giyen Portekizli yıldızla çalışmanın zor olduğunu kabul ederken Ronaldo'ya bir yandan da övgüler yağdırdı.

Yıllar sonra gelen Cristiano Ronaldo itirafı Zorlayıcıydı

Cronache di Spogliatoio'ya konuşan Morata, "Çok iyi bir oyuncuydu, hâlâ da öyle ve her şeyden önce harika bir şampiyon. Şampiyon, inancını takım arkadaşlarına aktarmayı başaran kişidir. Takımın bir nevi lideriydi, en ünlüsüydü ve diğerlerini de oyuna sürükledi. Ronaldo ile çalışmak zorlayıcıydı ama beni hiç kızdırmadı" dedi.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Ronaldo'nun Juventus performansı

Portekizli yıldız, Juve'de geçirdiği süre boyunca iki İtalya Serie A şampiyonluğu ve bir İtalya Kupası zaferi elde etti. Ronaldo, İtalyan devinde 134 maça çıkıp 101 gol kaydetti. Şu anda Al Nassr forması giyen yıldız futbolcu, bu sezon Suudi Arabistan'da çıktığı 20 maçta rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başardı.

YORUM YAZ