MENÜ

Resmen açıklandı: Kenan Yıldız imzayı attı

Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki milli oyuncu Kenan Yıldız İtalyan deviyle sözleşme uzattı. İşte detaylar...

Resmen açıklandı: Kenan Yıldız imzayı attı

Futbola doğduğu Almanya'da başlayan ve ardından 2012 yılında Bayern Münih'e transfer olan Kenan Yıldız gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2022 yılında Juventus'a transfer olan genç oyuncu A Takım'a kadar yükselmeyi başardı.

Haberin Devamı

ALLEGRI'DEN SERT UYARI

Kenan Yıldız, Juventus'un Serie A'nın ilk haftasında deplasmanda Udinese'yi 3-0 ile geçtiği karşılaşmanın 85. dakikasında Dusan Vlahovic'in yerine oyuna dahil oldu. İtalyan devinin tecrübeli çalıştırıcısı Allegri mücadelenin ardından yaptığı basın toplantısında genç oyuncuya da değindi.

Resmen açıklandı: Kenan Yıldız imzayı attı

İMZAYI ATTI

Son oynanan ve 1-1 berabere biten Bologna maçında sonradan oyuna giren Kenan Yıldız, Juventus ile sözleşmesini uzattı. İtalyan devinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada genç oyuncunun sözleşmesinin 2027 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.

'GERÇEK OLAMAYACAK KADAR İYİ'

İmza töreninde duygularını aktaran genç oyuncu, "Bu kulübün bir parçası olduğum için gerçekten çok mutluyum. Şu anda söyleyecek söz bulamıyorum, neredeyse gerçek olamayacak kadar iyi. Hedeflerim her gün gelişmek, sahada çalışarak mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çalışarak Juventus'ta sürdürmek. Bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum ama çok çalıştım ve umarım böyle devam edebilirim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Resmen açıklandı: Kenan Yıldız imzayı attı

YORUM YAZ