MENÜ

Pavel Nedved aklandı, Juventus'a puanlar geri verildi

İtalya Serie A ekibi Juventus’a verilen15 puan silme cezası kaldırılırken yönetim kurulundan Pavel Nedved'in suçlaması ise kaldırıldı.

Pavel Nedved aklandı, Juventus'a puanlar geri verildi

Siyah-beyazlı kulübün futbolcu transferleri üzerinden haksız kazanç sağladığı iddiasıyla yürütülen "Prisma" soruşturmasında kararlar çıkmaya başlandı. Juventus'un 15 puanı tekrar verilirken Nedved ise davada aklanan tek isim oldu. 

Haberin Devamı

İstifa edilmişti
Davanın açılmasıyla birlikte Juventus'ta toplu istifa geldi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Başkan Andrea Agnelli, Başkan Yardımcısı Pavel Nedved ve İcra Kurulu Başkanı Maurizio Arrivabene başta olmak üzere tüm yönetim kurulunun Istifa kararı aldığı belirtilerek, "Yönetim Kurulu üyeleri, hukuki ve teknik muhasebe konularının önemini göz önünde bulundurarak, Juventus'un bu konuları ele almak için yeni bir yönetim kuruluna sahip olmasını tavsiye etmenin kulübün çıkarına olduğunu değerlendirdi." ifadeleri kullanıldı.

Pavel Nedved aklandı, Juventusa puanlar geri verildi

Pavel Nedved aklandı
Football Italia'da yer alan habere göre, Pavel Nedved ve Juventus yönetim kurulunun diğer birkaç üyesi, sermaye kazancı davasında yanlış karar alındığı nedeniyle aklandıkları duyuruldu. Ayrıca Fabio Paratici, Andrea Agnelli ve daha fazlası, temyizlerinin reddedildiğini açıklandı.

Haberin Devamı

Juventus'un puanı geri verildi
Juventus'a verilen 15 puan silme cezası, yeni bir değerlendirmeye kadar geçici olarak kaldırıldı. Juventus, kararın ardından Serie A'da 3. sıraya yükseldi.

Aklanan isimler belli oldu
Juventus'ta aklanan isimler belli oldu. Nedved, Paolo Galimberti, Assia Grazzioli-Venier, Caitlin Mary Hughes, Daniela Marilungo ve Francesco Roncaglio aklandı.

Pavel Nedved aklandı, Juventusa puanlar geri verildi

YORUM YAZ