MENÜ

Paul Pogba'ya amatörden şaka gibi teklif! İşte maaşı...

Doping cezası alan ve yeşil sahalardan dört yıl men edilen Juventus ve Fransa Millî Takımı'nın yıldızı Paul Pogba'ya, Rusya'daki amatör kulüpten şaşırtıcı bir teklif geldi. Orta saha oyuncusuna önerilen maç başı ücreti gündem oldu. İşte detaylar...

Paul Pogba'ya amatörden şaka gibi teklif! İşte maaşı...

Juventus'un yıldız orta sahası Paul Pogba, şubat ayının sonunda doping kullanımından dolayı ceza aldı ve futboldan dört yıl men edildi. Fransız oyuncu bu karara itiraz etse de durum şu anda değişmiş değil. Bir yandan da ritmini kaybetmemek için yeşil sahalara dönmenin yollarını arayan tecrübeli oyuncuya Rusya'dan çok ilginç bir teklif geldi.

Haberin Devamı

İTALYANLAR DUYURDU

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre, 30 yaşındaki oyuncuya Rusya'da ünlüler tarafından düzenlenen Medya Futbol Ligi takımlarından Broke Boys teklif götürdü. Söz konusu lig, 2022 yılında, sosyal medya ve oyunculuk dünyasındaki insanlardan oluşan takımlarla kuruldu.

Paul Pogbaya amatörden şaka gibi teklif İşte maaşı...

"ŞAKA GİBİ GÖRÜNEBİLİR, AMA ONU ARADIK"

Broke Boys Sportif Direktörü Artjom Chatjaturjan, Tuttosport'a yaptığı açıklamada Pogba'nın amatör kümede ünlü bir spor figürü haline gelebileceğini söyledi. Sportif Direktör konuyla ilgili, "Şaka gibi görünebilir ama onu aradık. Bizi kibarca reddetti. Umutsuz bir süreç yaşıyor ve bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı var, Pogba dünyanın en iyi futbolcularından biri ve uzun süre oynayamayacak" sözlerini sarf etti. Amatör kulübün Pogba'ya aylık yaklaşık 1.300 euroluk bir teklif yaptığı bildirildi. Ayrıca yıldız futbolcu teklifi kabul etseydi, diğer oyunculara verilmeyen "lüks" konaklama gibi avantajlardan da faydalanabilecekti.

YORUM YAZ