MENÜ

Ne yaptın Kenan Yıldız! Müthiş gol sonrası Juventus kararını verdi

Kenan Yıldız, Juventus formasıyla harika bir gole daha imza attı. Genç yıldız, İtalya Kupası'nda taraftarlara adeta resital sundu. Yükselen performansı karşısında Torino ekibi de milli yıldız için kararını verdi.

Ne yaptın Kenan Yıldız! Müthiş gol sonrası Juventus kararını verdi

Juventus'un genç oyuncusu Kenan Yıldız, yine harikalar yarattı... 18 yaşındaki A Millî Takım'ın yıldızı, Salernitana karşısında müthiş bir gol kaydetti ve yine gündeme oturdu.

Haberin Devamı

Kupada Kenan şov!

Juventus, İtalya Kupası Son 16 Turu mücadelesinde evinde Salernitana ile karşı karşıya geldi. Maça yedek başlayan Kenan Yıldız, 66. dakikada oyuna girdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip henüz maçın ilk dakikasında Ikwuemesi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Cevap vermekte gecikmeyen Juventus, 12'de Miretti ile beraberliği yakaladı.

Ne yaptın Kenan Yıldız Müthiş gol sonrası Juventus kararını verdi

İlk yarıda geri döndüler

Massimiliano Allegri'nin öğrencileri, 35. dakikada Cambiaso'nun golüyle 2-1 öne geçti ve devreyi önde kapattı. 54'te Rugani sahne aldı ve skor 3-1'e geldi. 75'te Kenan Yıldız'ın şutunu kaleci çıkardı ve savunma oyuncusu Bronn'dan seken top ağlarla buluştu. Böylelikle Juve, skoru 4-1'e getirdi.

BELÇİKA OPERASYONU BAŞLADI

Kenan Yıldız resitali!

85. dakikada sahada Kenan Yıldız rüzgârı esti. Sol kanatta topla buluşan genç futbolcu, şık çalımlarla ceza sahasına girdi. A Millî Takım'ın yıldızı sağ ayağıyla vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

Kenan'ın bu golü sosyal medyada viral oldu. Juve, Weah'ın 90+1'deki golüyle skoru 6-1'e getirdi ve maç bu şekilde sona erdi.

Juventus'tan Kenan kararı

Son oynanan karşılaşmalarda attığı gollerle performansını yükselten Kenan Yıldız için de Juventus kararını verdi. Birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Kenan için Torino ekibi sözleşme uzatma kararı aldı.

Ne yaptın Kenan Yıldız Müthiş gol sonrası Juventus kararını verdi

 

YORUM YAZ