MENÜ

Kenan Yıldız için astronomik transfer teklifi!

Milli Takım ve Juventus'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç golcü Kenan Yıldız için Avrupa kulüpleri sıraya girdi! Premier Lig devinin Kenan transferinde ciddi olduğu ve kısa zamanda harekete geçeceği iddia edildi.

Kenan Yıldız için astronomik transfer teklifi!

Serie A devi Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, gösterdiği performans ile birçok önemli kulübün dikkatini çekti. A Milli Takım'da Almanya'ya attığı golle hafızalara kazınan Kenan Yıldız, Juventus'la da 2 defa fileleri sarsmayı başardı.

Haberin Devamı

Arsenal ciddi şekilde ilgileniyor

İtalya basınında çıkan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Kenan Yıldız ile ciddi şekilde ilgileniyor. İngilizler, genç futbolcu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Kenan Yıldız için astronomik transfer teklifi

Juventus astronomik teklifler alabilir

Haberde Juventus'un, Kenan Yıldız için başta Arsenal olmak üzere birçok takımdan ciddi teklifler alabileceği kaydedildi. Özellikle Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın Kenan'ı beğendiği ve transferini istediği aktarıldı.

Kenan Yıldız için astronomik transfer teklifi

Bu sezon A takımda 2 gol attı

Juventus'un altyapısından çıkarak bu sezon A takıma yükselen Kenan Yıldız, Serie A'da çıktığı 8 maçta 1 gol kaydetti. Ayrıca 18 yaşındaki forvet arkası geçtiğimiz günlerde İtalya Kupası'nda da gol sevinci yaşamayı başardı.

Haberin Devamı
İZLE | Juventus'ta Kenan Yıldız ilk kez 11'deydi, tarihi bir gole imza attı | Kenan Yıldız'dan müthiş gol

Kenan Yıldız için astronomik transfer teklifi

YORUM YAZ