MENÜ

Juventus'un altın çocuğu Kenan Yıldız'a çılgın teklif! İtalyanlar açıkladı

Juventus'un Kenan Yıldız'ı kaptırmamak için sürpriz bir hamle yaptığı ortaya çıktı. Türk yıldıza Almanya devinin de takip olduğu bildiriliyor. İşte detaylar...

Juventus'un altın çocuğu Kenan Yıldız'a çılgın teklif! İtalyanlar açıkladı

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta ilk 11'de forma giymeye başlayan Kenan Yıldız, her geçen gün performansının üzerine koymaya devam ediyor. Juventus, son olarak İtalya Kupası'nda oynanan Salernitana maçında ağları havalandıran 18 yaşındaki forveti elinde tutabilmek için yeni bir hamle yaptı.

Haberin Devamı

YENİ TEKLİF GELDİ

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, Kenan Yıldız için 35-40 milyon euroluk transfer teklifleri alsa da bu teklifleri geri çevirdi. Oyuncunun satışına izin verilmeyeceği belirtildi. Juventus'un 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kenan Yıldız'ın sözleşmesinde yer alan maaşına zam yapacağı ve gelecek tüm teklifleri geri çevireceği aktarıldı.

Juventusun altın çocuğu Kenan Yıldıza çılgın teklif İtalyanlar açıkladı

DORTMUND PUSUDA

Habere göre Juventus'un Kenan Yıldız'ı elinden kaçırmamak adına oyuncuya ciddi bir maaş artışı sağlayacak. Jude Bellingham ve Erling Haaland gibi potansiyelli yıldızları dünya futbolunun zirvesine taşıyan Borussia Dortmund'un Kenan Yıldızı'ı gündemine aldığı okuyuculara aktarıldı. Ayrıca Jürgen Klopp'un çalıştırdığı Liverpool ve Almanya'dan Leipzig'in de Kenan Yıldız'ı gündemine alabileceği belirtildi. Haberde Juventus'un Kenan Yıldız'a olan güveni artırmak amacıyla Moise Kean'in kiralık olarak ayrılmasına izin vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

İŞTE KRUNİC GERÇEĞİ!

"TARAFTARLAR YENİ BİR DEL PIERO'NUN HAYALİNİ KURUYOR"

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Kenan Yıldız'dan övgüyle bahsedildi. Juventus taraftarlarının yeni bir Del Piero'nun hayalini kurduğı belirtilen haberin detayında genç oyuncunun Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye'nin en önemli yetenekleri arasında yer aldığı belirtildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

Taraftarlar yeni bir Del Piero'nun hayalini kuruyor, teknik direktör Vincenzo Montella'nın Türkiye'sinde şimdiden yıldızlaşan çocuğun dillere pelesenk olmuş coşkusuna kendilerini kaptırmış durumdalar.

Duygular rakamlarla pekiştirildi. Yıldız, lig ve Coppa Italia'da 11 maçta ve sadece 329 dakikada 3 gol attı. Her 110 dakikada bir gol. Neredeyse maç başına bir gol. Yaşına göre şaşırtıcı bir devamlılık.

Juventusun altın çocuğu Kenan Yıldıza çılgın teklif İtalyanlar açıkladı

İtalya'da Kenan'ın hızında ilerleyen 18 yaşında başka bir oyuncu yok. Avrupa'da ise bir elin parmaklarını geçmez. Juventus oyuncusu 3 golle kıtada 1 Ocak 2005'ten sonra doğanlar arasında Lorient'li Eli Junior Kroupi (Haziran 2006, 4 gol), Betis'li Assane Diao (Eylül 2005, 4 gol) ve Bayern Münih'li Mathys Tel'in (Nisan 2005, 6 gol) ardından dördüncü sırada yer alıyor. Dakika bazında bakıldığında da benzer bir durum söz konusu. Yıldız'dan daha iyileri sadece Barcelona'dan Marc Guiu (iki gol, her 22 dakikada bir gol), Reims'ten Mamadou Diakhon (iki gol, her 57 dakikada bir gol) ve Mathys Tel (altı gol, her 98 dakikada bir gol).

Haberin Devamı

Juventusun altın çocuğu Kenan Yıldıza çılgın teklif İtalyanlar açıkladı

YORUM YAZ