MENÜ

Juventus'ta büyük sürpriz! Her şey Kenan Yıldız için

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'den sürpriz bir Kenan Yıldız hamlesi geldi. İtalyan basını, genç yıldızın geleceği ile alakalı önemli bilgiler yazdı. İşte detaylar...

Juventus'ta büyük sürpriz! Her şey Kenan Yıldız için

A Milli Takım'ın deplasmanda Almanya ile oynadığı hazırlık maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız, Juventus'ta da yavaş yavaş daha fazla süre bulmaya başladı. Önce Frosinone maçına ilk 11'de başlayan ve Juve formasıyla ilk golünü kaydeden 18 yaşındaki futbolcu, ardından AS Roma ile oynanan mücadelede de ilk 11'deydi. Bu maçların ardından İtalyan basını, genç yeteneğin takımda tutulacağını öne sürdü.

Haberin Devamı

JUVENTUS, KENAN'I GÖNDERMEYECEK

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, Kenan Yıldız'ın transferine onay vermeyecek. Allegri'nin planları arasında yer alan Kenan Yıldız için ne teklif gelirse gelsin Juventus takımda tutacak ve Allegri, Kenan Yıldız için taktiksel değişime bile gidebilir.

Juventusta büyük sürpriz Her şey Kenan Yıldız için

KENAN İÇİN TAKTİK DEĞİŞEBİLİR

Haberde Kenan Yıldız'ın, sakatlığı süren Chiesa'nın yerine ikinci forvet olarak düşünüldüğü aktarılırken Allegri'nin antrenmanlarda dörtlü savunmayı denediği de vurgulandı. Kenan Yıldız'ı sağ veya sol forvette kullanmayı planlayan İtalyan teknik direktörün diğer kanatta Chiesa'ya forvette ise Vlahovic'e şans vermeyi düşündüğü aktarıldı.

YENİ ORTAYA ÇIKTI!

FORM DURUMUNA GÖRE DİZİLİŞ

Kenan Yıldız'ın göstereceği performansın Juventus'ta büyük bir değişime neden olabileceği vurgulanan haberde Allegri'nin şu an için 3-5-2 sisteminde devam edeceği fakat Kenan Yıldız'ın form düzeyine göre antrenmanlarda denediği dörtlü savunmayı hayata geçirebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

İTALYA KUPASI'NDA DİNLENDİRİLECEK

Bu arada Juventus Teknik Direktörü Allegri, Kenan Yıldız'ın İtalya Kupası'ndaki Salerniatana maçında oynamayacağını açıkladı. İtalyan hoca, "Artık sakin kalmalı ve çalışmaya devam etmeli. Her gün çalışmanız gerekir ve kariyerinizin sonunda yaptıklarınız hatırlanır" ifadelerini kullandı.

Juventusta büyük sürpriz Her şey Kenan Yıldız için

YORUM YAZ