MENÜ

İtalyan basınından Kenan Yıldız raporu: Tek eksiği...

İtalya Serie A'da son zamanlarda ilk 11'den kesilen Kenan Yıldız, İtalyan basınında gündem oldu. İtalyan basını genç oyuncuyla ilgili bir analiz yayınlarken, Kenan'ın eksiklerinden de bahsetti. Öte yandan Kenan için gelen tekliflerden de bahsedildi. İşte detaylar...

İtalyan basınından Kenan Yıldız raporu: Tek eksiği...

Juventus'ta ilk 11'de forma giymeye başlamasının ardından son dönemlerde yedeğe çekilen Kenan Yıldız, İtalya'da gündem oldu.

Haberin Devamı

'HER ŞEY LECCCE MAÇIYLA BAŞLADI'

İtalyan Tuttosport, genç oyuncunun yedek kalmasını, gelen transfer tekliflerini okuyucularıyla paylaşırken, Kenan'dan da övgüyle bahsetti.

"Kenan Yıldız'ın peri masalı Lecce deplasmanına kadar sürdü. Ligde üst üste beş maç ilk 11'de başlayan Yıldız için inişli çıkışlı bir dönem başladı: Bazı maçlarda ilk 11'de (Inter ve Verona), bazı maçlarda yedek kulübesinde (Empoli ve Udinese), ta ki Frosinone, Napoli ve Atalanta ile oynanan son üç maça kadar, sahada kaldığı dakikalar önemli ölçüde azalarak 28, 12 ve 2 dakikaya düştü."

İtalyan basınından Kenan Yıldız raporu: Tek eksiği...

KENAN YILDIZ'I İSTEYENLER DE VAR

Juventus genç oyuncunun sözleşmesini 2029 yılına kadar uzatmak istiyor, ancak Kenan Yıldız'a gelen birçok teklif de var. Özellikle İngiliz devi Arsenal ve Alman ekibi Borussia Dortmund, genç oyuncuyu transfer etmek istiyor. İtalyan basınına göre bazı Türk kulüpleri de Kenan ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

'TEK EKSİĞİ...'

Tuttosport'ta yer alan haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Övgülerin ardından genç oyuncuyu normale döndürmek gerekiyordu. Aksine, 18 yaşına rağmen olgunluk ve baskıyla başa çıkma becerisi gösterdi: tek kusuru, Inter karşısında görüldüğü gibi tecrübe eksikliği.

İtalyan basınından Kenan Yıldız raporu: Tek eksiği...

Kenan'ın sadece son dakikalarda oyuna girerek performansını sürdürmesi zor, tıpkı Juventus'un takımı sürükleyebilen ve şampiyon olacak sayılara sahip bir çocuktan vazgeçmesinin zor olduğu gibi. Allegri'nin ve geçen yaz sözleşmesini yenileyen kulübün de kabul ettiği gibi. Primavera'dan A takıma sıçrama yapabilen az sayıdaki oyuncudan biri. Genç bir oyuncu ama sezon sonuna kadar iyi işler yapacak çok iyi bir oyuncu oynadığı sürece..."

İtalyan basınından Kenan Yıldız raporu: Tek eksiği...

YORUM YAZ