MENÜ

Del Piero'dan sonra Roberto Baggio'dan Kenan Yıldız sözleri: İnanılmaz...

Juventus'ta forma şansı bulduğu karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kenan Yıldız, efsane isimleri de etkilemeyi başardı. Alessandro Del Piero'nun ardından Roberto Baggio da 18 yaşındaki oyuncudan övgüyle bahsetti. İşte detaylar...

Del Piero'dan sonra Roberto Baggio'dan Kenan Yıldız sözleri: İnanılmaz...

Juventus'ta bu sezon dikkatleri en çok çeken isim olmayı başaran milli oyuncu Kenan Yıldız, İtalyan futbolunun efsanelerinden övgüler almaya devam ediyor. Alessandro Del Piero'nun ardından Roberto Baggio'da Tuttosport'a verdiği röportajda 18 yaşındaki oyuncu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

DEL PIERO: KENAN EN BEĞENDİĞİM OYUNCULAR ARASINDA

Juventus ve İtalyan Milli Takımı forması altında sayısız başarılara imza atan efsane oyuncu Alessandro Del Piero geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Kenan Yıldız için, "En çok beğendiğim genç oyuncular arasında Kenan Yıldız var. Bu sene özel bir şey gösterdi.

Del Pierodan sonra Roberto Baggiodan Kenan Yıldız sözleri: İnanılmaz...

Geçen sene inanılmaz işler yapan Miretti ve Fagioli'den de bahsetmeden geçemeyeceğim. Gelecek vadeden başka oyuncular da var ama onlara baskı yapmadan kendilerini göstermeleri için zaman tanıyalım." ifadelerini kullanmıştı.

'İNANILMAZ YETENEKLERİ VAR'

Bir başka büyük efsane Roberto Baggio da Kenan Yıldız'ı öve öve bitiremedi. Tuttsport'a verdiği röportajda genç oyuncudan da bahseden efsane isim, "Kenan Yıldız'ı çok beğeniyorum. İnanılmaz özellikleri var." diye konuştu.

Haberin Devamı

Del Pierodan sonra Roberto Baggiodan Kenan Yıldız sözleri: İnanılmaz...

YORUM YAZ