MENÜ

A Milli Takım'ın yıldızı Kenan Yıldız'dan ayrılık kararı!

A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren ve Avrupa devlerini peşinden koşturan Kenan Yıldız'ın geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar....

A Milli Takım'ın yıldızı Kenan Yıldız'dan ayrılık kararı!

A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında tüm dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız'ın geleceği için sürpriz bir iddia daha gündeme geldi.

Haberin Devamı

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Sky Sport Almanya'dan Florian Plettenberg'in haberine göre Milli Takım'daki performansının ardından Juventus'ta süre bulamayan Kenan Yıldız hayal kırıklığına uğradı ve bu durumdan rahatsız.

AYRILIK KARARI

Haberin detaylarında Kenan Yıldız'ın, Juventus'ta süre bulamadığı için ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği de belirtildi.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

İngiltere ve Almanya'dan birçok kulüp oyuncu Milli yıldıızn durumunu yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kenan Yıldızın ismi Arsenal ve Liverpool ile anılmıştı.

A MİLLİ TAKIM'DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Bayern Münih akademisinden Juventus'un altyapısına geçiş yapan Kenan Yıldız, İtalyan devinde süre bulamadı fakat A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçına damga vurdu. Kenan Yıldız attığı golle muhteşem oyununu süslerken Del Piero sevinci yaparak İtalyan basınında da geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

Kenan Yıldız'ın Almanya karşısındaki performansının ardından İtalyan basını Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin genç oyuncuya daha fazla şans verebileceğini öne sürmüştü.

A Milli Takımın yıldızı Kenan Yıldızdan ayrılık kararı

YORUM YAZ