MENÜ

Juventus, Merih Demiral için 35 milyon Euro istiyor

Juventus, başta Borussia Dortmund ve Atalanta'nın ilgilendiği Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın bonservisini 35 milyon Euro olarak belirledi. İki ekibin de 23 yaşındaki genç savunmacı için önümüzdeki günlerde harekete geçebileceği iddia edildi.

Juventus, Merih Demiral için 35 milyon Euro istiyor

Juventus'ta oynayan Milli futbolcumuz Merih Demiral transferin gözde isimlerinden... İtalyan devinde Chiellini ve Bonucci'nin arkasında kalan ancak forma giydiği dönemde performansıyla beğeni kazanan 23 yaşındaki futbolcu için Alman ekibi Borussia Dortmund devrede. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Siyah-Beyazlılar, başarılı oyuncu için 35 milyon Euro istiyor. Dortmund'un ilgisinin yanı sıra Atalanta'nın da duruma göre Merih için harekete geçebileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Romero ayrılırsa...

İsmi devlerle anılan Cristian Romero'nun takımdan ayrılması halinde Lacivert-Siyahlılar'ın da yıldız futbolcu için Juventus'un kapısını çalacağı iddia edildi. Bilindiği üzere Juventus'un stoper rotasyonunda Merih, Chiellini ve Bonucci'nin yanı sıra Matthijs De Light, Daniel Rugani ve Radu Dragusin de bulunuyor.

YORUM YAZ