MENÜ

Josef de Souza'dan flaş sözler: Rizespor bizimle berabere kalsınlar diye büyük prim koydular

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza, Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, Rizespor'un kendileriyle berabere kalmaları için büyük prim koyduklarını iddia etti.

Josef de Souza'dan flaş sözler: Rizespor bizimle berabere kalsınlar diye büyük prim koydular

Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Rizespor'u 3-2 mağlup ederek 3 puanı alan lider Beşiktaş'ta karşılaşmanın başarılı isimlerinden birisi olan Josef de Souza, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, Rizespor'un kendileri ile berabere kalmaları için oyunculara büyük prim verdiklerini iddia etti.

Haberin Devamı

İŞTE JOSEF'İN AÇIKLAMALARI:

Tüm takım arkadaşlarımı gayretleri ve hırsları yüzünden tebrik etmek istiyorum. Bu gayretleri bizi şampiyon yapacak. Sonda rahatladık konsantrasyonumuzu kaybettik. Orada bir dalgalanma oldu. Ama iyi mücadele ettik. Böyle oynarsak şampiyon olabiliriz.

Allah haktır. Kim ne yaparsa yapsın dışarıdan, biz hak ettiğimizi alacağız. Bugün biliyoruz ki sırf Rizespor bizimle berabere kalmaları için büyük prim koydular. Allah'a şükür biz bu puanı bırakmadık ve galip gelen taraf bizdik.

Atiba çok tecrübeli bir oyuncu. Ben de onun yaşına geldiğim zaman onun gibi oynamak istiyorum. Onunla iyi ikili olduk. Henüz kazanılmış bir şey yok. Daha 4 maç var.

YORUM YAZ