MENÜ

Jose Mourinho gidecekleri açıkladı

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımdan 4 oyuncunun gideceğini söylediği iddia edildi. Bu oyuncular arasında takıma bu sezon Hamit ile katılan Türk oyuncu Nuri Şahin de yer aldığı söylendi.

Jose Mourinho gidecekleri açıkladı

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Modric'i alması takdirde kadrodaki oyuncu sayısı 26 olacak. Ancak Mourinho'nun yeni sezona 22 kişilik oyuncu kadrosu ile devam edecek olması takımdan kimin gideceği sorusunun yanıtını düşündürdü. Bu soruya cevabı İspanya'nın Marca gazetesinin ortaya attığı bir iddia verdi.

Marca'nın haberine göre, gelecek sezon Real Madrid'de kalmayacak oyuncular arasında geçen sezon transfer olan ancak sakatlığı ve kadrodaki oyuncu fazlalığı nedeniyle oyunda fazla yer alamayan Türk oyuncu Nuri Şahin de yer alıyor. Nuri dışında gitmesi beklenen oyuncular ise oldukça ilginç.

Real Madrid'e Milan'daki en parlak döneminde gelen ve Milan taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı oyuncu Kaka'da bulunuyor. Ayrıca Chelsea'den transfer edilen ve defansta herkesin birinci adam olarak gördüğü Ricardo Carvalho'nun da listede ismi var. Bir diğer isim ise kadrodaki kaliteli oyunculardan dolayı pek forma şansı bulamayan Gago'da gidecekler arasında verilmiş.

Mourinho'nun önümüzdeki günlerde takımdan gidecekleri açıklayacağı iddia edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ